Logitech G933 – Ultimativ gaming lyd

Logitech har længe været en gigant på markedet for computer udstyr, og det er ikke uden grund at de fortsat er blandt de mest populære. Gaming headsettet Logitech G933 har fra PCMAC fået citatet “G933 is one of the best wireless gaming headsets you can buy”.

Det trådløse gaming headset Logitech G933 giver dig mulighed for at opleve og udforske dine favorit spil med Dolby Headphone 7.1 surround sound. Dette vil give dig en fordel i FPS spil eller give dig mulighed for dykke helt ind i de eventyrlige RPG verdener.
RBG belysingen kan synkroniseres med resten af dit gear via Logitech G Hub.

Logitech G933 - Features

  • 2,4 GHz Wireless
  • Performance designet
  • Dolby Headphone 7.1 surround sound
  • Forbindes til flere platforme og kilder
  • Pro-G audio drivers
  • Lightsync RGB
  • G-Keys
  • Krystalklar kommunikation

2,4 GHz Wireless

G933 giver har både mulighed for at fungere med og uden tråd, alt efter hvordan du foretrækker at spille. Hvis du trækker stikket og benytter dig af den 2,64 GHz trådløse forbindelse vil du ikke blive skuffet. Headsettet kana kører i 12 timer per opladning og har en low-latency forbindelse. Det er muligt at tilkoble flere enheder på én gang.
Du kan lynhurtigt tilkoble analog stikket hvis du er ved at løbe tør for strøm eller helt simpelt bare foretrækker det sådan.

Perfomance designet

Logitech G933 er ikke kun et stykke lækkert teknologi, der er nemlig også lagt tanker bag dets design. Ørebøfferne er designet sådan at du kan bruge headsettet til mange timers gaming uden risiko for at få ømme øre. Ørestykket er af en sådan størrelse at dit øre sidder naturligt og undgår pres. På den måde vil du ikke opleve irriterede eller ømme øre og det mindsker samtidig sveddannelse.
Materialet er åndbart og kan tages af hvis du ønsker at vaske stoffet. Husk dog på at stoffet kun tåler håndvask.

Dolby 7.1 Surround

Logitech G933 giver dig mulighed for at opleve 7.1 surround sound med Dolby Headphone eller DTS Headphone:X. Alt det kræver er Logitech G Hub og så får du mulighed for få præcis og nøjagtig føling med de spil du bevæger dig rundt i. Dette er specielt anbefalet til dig som holder af skydespil og gerne vil være på forkant.

Tre kilder på én gang

G933 er gamer headssettet som kan forbinde alle dine enheder. Dette gaming headset kan nemlig modtage og afspille lyd fra op til tre enheder på én gang. Du kan forbinde PC, mobil/tablet, Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One.
Headsettet forbindes trådløst via bluetooth og ved analog kabling sker det igennem USB.