I den kommende og meget attraktive expansion Warlords of Draenor, kan du bygge dit eget Garrison. Det vil betyde at du selv skal designe det ved hjælp af layout, udseende, og effekter i selve gameplayet – og så skal du få nogle såkaldte followers til at følge dig, som så vil hjælpe dig på længere sigt.

 

Dine followers

Dine followers er Non-Player-Characters (NPC’s) som du selv skal rekrutterer til at ville være en del af dit nye Garrison. Dine followers har et level som dig selv, et Item level, og så har de et trait, som vil være en slags profession de kan bruge på missioner de vil blive pålagt.

Det du egentligt skal bruge dine followers til, er at sende dem på missioner og opgaver, som kan gavne din character og dit Garrison i World of Warcraft. Her kan du bruge dit trait til evt. at samle ressourcer når du er offline.

Dine missioner 

Dine followers vil tage på missioner for dig, og jo flere du har på mission, jo bedre. Succesfulde missioner vil give dig de ressourcer og midler der skal til for at opretholde og udvikle dit Garrison. Det er dog ikke det eneste – du får også en chance for at erhverve dig selv epic loot til din egen character.

 

 

Dit garrison

I dit Garrison, skal du bygge arsenaler, miner, gårde, stalde og meget mere. Ved at bygge de her individuelle bygninger, vil du have lettere ved at  rekrutterer dine followers, bruge dem,  og træne dem til at fuldføre missioner.

Dine bygninger kan du opgraderer, som selvfølgelig vil betyde at de ser meget bedre ud, men det betyder også at du kan sende mange flere af dine followers på missioner samtidig, istedet for kun at sende 5 afsted hvis din bygning er level 1.

Her på Gamerguru glæder vi os meget til den nye expansion, vi ved dog ikke hvornår udgivelses datoen ligger.

About The Author

Mit navn er Cecilie, og jeg er 23 år. Jeg har spillet World of Warcraft lige siden det udkom d. 11 februar, 2005. Udover World of Warcraft, spiller jeg også engang imellem spil såsom; League of Legends, Diablo 3, F.E.A.R, og CS 1.6.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.