Intel forventer GTA 5 til PC snart

Lige siden jeg startede med at spille GTA 5 var en af mine første tanker… Jeg vil spille dette spil på min computer, jeg vil have lov til at skrue grafikken 110% op!

Det har altid været den klassiske med GTA spillene, Pc Gamer har altid skulle vente lang tid på at få lov til at spille spillet.
Der gik 8 måneder før GTA IV kom til PC efter deres udgivelse.

Men ifølge en repræsentant fra Pc chip firmaet Intel, så er det ikke et spørgsmål om GTA 5 bliver udgivet til Pc, men mere et spørgsmål om hvornår.

Direktøren for marketing fra Intels Premium Notebooks Chris R Silva fortalte Pc Gamer at han ikke tror på at der går ligeså langt tid som med den sidste udgivelse, men “At det er hvad der sker, når du udgiver dit spil til 2 store firmaer som begge gerne vil sikre sin indtjening på deres egen platform.”

Grundlaget for at GTA 5 ikke er udgivet til Pc, ifølge Silva, er fordi “At der er en som har betalt en god bunke penge for at sørge for at spillet kun udkom til Konsol”.

Folk er endda blevet så utålmodige at de har lavet en online underskrift indsamling for at få GTA 5 udgivet til PC, de er snart oppe på 600.000. som har givet sin “underskrift”.

GTA 5 har allerede tjent mere end 1 billion til Rockstar Games, men Silva udtaler at “Pc Gamer økosystemet bliver kun større, hvis man kigger på hvad der er af indtjening på Pc Gamer marked så snakker vi mange billioner af dollars hvert år, og det er deres styrke at de har så mange penge.”

Silva udtaler sig også omkring at han mener at det skadedet Halo spillet utroligt meget, at de kun udgav spillet til Konsol og så efter meget lang tid kom de ud med en sørgelig version til computer.

Vi ser tiden an – Men ingen tvivl om at GTA 5 til Pc ville være dejligt.