Heroes of the Storm har fokus på Teamwork

Blizzard satser ikke bare på at deres nye Heroes of the Storm skal være et spil hvor man er nød til at arbejde sammen, men lige så meget på at man kan have nogle gode stunder med vennerne.
De har lavet banerne sådan at man burde være færdig med en bane efter 15 til 20 min. Blizzard vil nemlig undgå at man skal vente længere tid på at en kammerat bliver færdig med det spil, han sikkert lige har startet samtidig med at du kom online.

I Heroes of the Storm kommer vi også til at opleve noget nyt når det kommer til det at spille som et hold.
Selvom du måske er blevet holdt tilbage tidligt i spillet, fordi du er kommet i lane med en modstander der kan sit kram. Skal du ikke være bange for at kommer alt for langt bagud. Der kommer nemlig team levels til spillet. Det betyder at xp bliver delt mellem dig og dit team.

Nogle fans har ikke været helt tilfredse men den ordning, fordi de har været bange for at en spiller så vil kunne sørge for at alle kommer bagud.
Men fordi at der ikke vil være nogle items at købe i Heroes of the Storm vil man ikke kunne få den samme fordel som man ellers ser i League of Legends hvor det ene hold er foran med tre drager og to turrets.

 

Hold jer opdateret på siden her for flere Nyheder.!