Er du typen, som elsker mounts? Elsker det her med at samle, og få fede achievements? Er du typen, som allerede har mange mounts, men måske stadig mangler få soloable? Så læs med her, da jeg guider dig igennem, hvor du kan få fat på alle solo-farming mounts. Jeg må indrømme, at jeg ikke selv har dem alle, men det handler selvfølgelig også om held! Good luck.

 

Blue Qiraji Resonating Crystal – Temple of Ahn’Qiraj.
Green Qiraji Resonating Crystal – Temple of Ahn’Qiraj.
Yellow Qiraji Resonating Crystal – Temple of Ahn’Qiraj.
Red Qiraji Resonating Crystal – Temple of Ahn’Qiraj.

Disse 4 mounts, dropper i det helt gamle Vanilla raid; Temple of Ahn’Qiraj som er placeret i det sydlige Silithus, og dropper faktisk fra alle mobs. Dog er de ikke så spændende at have, da de faktisk kun kan bruges inde i det raid.

Deathcharger’s Reins – Stratholme.

Denne meget eftertragtede, udsmykkede hest, som mange tilsyneladende har svært ved at få fingrene i – dropper fra Lord Aurius Rivendare i Stratholme. Stratholme ligger i Eastern Plaguelands. Bliv endeligt ved – Min droppede i første forsøg, måske gør den også det med dig?

Fiery Warhorse’s Reins – Karazhan.

Ja, dette er bla. en af de mounts jeg endnu ikke har fået fingrene i! Jeg har prøvet SÅ forfærdeligt mange gange, men man kan ikke have heldet med sig altid. Her skal du begive dig hen til Karazhan som ligger i Deadwind Pass. Mountet dropper allerede fra first boss, så det er ret lige til. Første bossen er lige i begyndelsen næsten, så dette tager absolut ingen tid.

Swift White Hawkstrider – Magisters’ Terrace.

Dette meget fine mount, som jeg heldigvis også er så heldig at eje – Dropper fra Magisters’ Terrace, som er en Dungeon med 4 bosser. Hvis du også er vild med Pets, dropper der faktisk også en Phoenix Hatchling derinde. Både pet og mount dropper fra Kael’thas Sunstrider. Et forsøg værd, er det da.

Reins of the Raven Lord – Sethekk Halls.

Så kommer vi til et lidt specielt, men fedt mount, efter min smag! Denne fugl, dropper fra Anzu som er en af bosserne fra Sethekk Halls. Denne dungeon vækker sikkert en masse minder frem. Vær opmærksom på, at det skal være på Heroic-mode.

Reins of the Grand Black War Mammoth – Vaults of Archavon.

Godt – Nu skal vi begive os ud i et nyt raid, og denne gang drejer det sig om en Mammoth – En Grand Black War Mammoth – rimelig badass. Dette mount dropper faktisk fra alle bosser, så chancen er lidt større. Her skal du ind i raidet som hedder Vault of Archavon. Dette raid består af 4 bosser. 

Armored Razzashi Raptor – Zul’Gurub.
Swift Zulian Panther – Zul’Gurub.

Disse to mounts, dropper fra det remakede raid, Zul Gurub – som idag er blevet en 5-man instance. Raptoren dropper fra Bloodlord Mandokir, og Panteren dropper fra High Priestess Kilnara – Lidt mærkeligt at farme disse, hvis man førhen, farmede de gamle mounts, da det var et raid.

Reins of the Black Drake – The Obsidian Sanctum.
Reins of the Twilight Drake – The Obsidian Sanctum.

Disse fede mounts, som er drager – dropper fra The Obsidian Sanctum – egentligt også et ret fedt raid! Læs evt. lidt om det inden du begiver dig ud i det. Dette raid er 10-man, men kan sagtens soloes. Mountene dropper fra Sartharion.

Reins of the Blue Drake – The Oculus & The Eye of Eternity.
Reins of the Azure Drake – The Eye of Eternity.

Reins of the Blue Drake, og Reins of the Azure Drake, er begge drage mounts, som dropper fra The Eye of Eternity – Azure Drake, dropper fra Malygos, og det KAN Blue drake også. 2 fede mounts, som man må eje. Blue Drake dropper også fra Ley-Guardian Eregos i The Oculus.

Reins of the Blue Proto-Drake – Utgarde Pinnacle.

Begiv dig ud i en god gammel Wrath of the Lich King dungeon (heroic) – og farm denne Proto Drake. Her skal du til Utgarde Pinnacle, hvor mountet dropper fra Skadi the Ruthless, en fed dungeon efter min mening, men selvfølgelig også et fedt mount!

Reins of the Bronze Drake – Culling of Stratholme.

Mountet her dropper fra Infinite Corruptor, som befinder sig i instancen Culling of Stratholme – Husk at dette skal være på Heroic mode. Kan soloes af alle.

Reins of the Drake of the North Wind – The Vortex Pinnacle.

Ah, dette mount ville jeg egentligt også gerne have – men drop chancen er simpelthen så lav, så det kan tage sin tid! Reins of the Drake of the North Wind, what a name, dropper fra Altairus, en boss på heroic mode fra instancen The Vortex Pinnacle – Vi kommer vidt omkring!

Reins of the Onyxian Drake – Onyxia’s Lair.

Igen, et super fedt mount, som dropper fra det nye Onyxia’s Lair. Mountet er rimelig sejt, og dropper selvfølgelig fra Onyxia – med en drop chance på 1,44%.

Reins of the Vitreous Stone Drake – The Stonecore.

The Stonecore, er instancen i Deepholm som du skal hen til. Det er en 5 man instance, på heroic mode, hvor Slabhide dropper mountet. Drop chancen er også lav her – så øv dig hellere til en start!

Mimiron’s Head – Ulduar.

Dette mount, har simpelthen et af de fedeste looks. Det dropper fra Yogg Saron, som er last boss i Ulduar. Denne boss skal man lige læse op på, hvis man ikke kender den – ellers kan det kræve nogle forsøg.

Flametalon of Alysrazor – Firelands.

Hvem vil ikke godt eje dette helt fantastiske mount? Det dropper fra Alysrazor, som er en boss i raided Firelands – egentligt også et af mine yndlings raids. Her skal det være 25 man heroic.

Ashes of Al’ar – The Eye.

Og… Sidst men ikke mindst – Ashes of Al’ar. Mit absolut yndlings mount – også selvom jeg ikke ejer det. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har prøvet af farme denne. Så flot et mount, måske lidt tøset samtidig. Mountet dropper fra Kael’thas Sunstrider i The Eye – Igen, tilbage til The Burning Crusade – men hvem vil ikke gerne det?

Held og lykke med det!

About The Author

Mit navn er Cecilie, og jeg er 23 år. Jeg har spillet World of Warcraft lige siden det udkom d. 11 februar, 2005. Udover World of Warcraft, spiller jeg også engang imellem spil såsom; League of Legends, Diablo 3, F.E.A.R, og CS 1.6.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.