Game of Thrones indgår samarbejde med Riot om kommende trailer

Om en måned starter Game of Thrones sæson 4, og HBO er så småt begyndt at markedsføre sig selv. Et af deres projekter er, at Game of Thrones indgår samarbejde med Riot om kommende trailer!

Alistdaily lavede et interview med Dustin Beck, vice president for eSport og promovering hos Riot Games, som fortæller, at de er blevet kontaktet af HBO, som har udtryk deres ønske om det fremtidige samarbejde.

Riot Games har tidligere samarbejdet med American Express og Coke når de har afholdt events og konkurrencer. Da eSport ikke er på lige fod med mange andre sportsgrene, betyder det selvfølgelig, at Riot Games ikke bliver overvældet af gode tilbud. Men i følge Dustin Beck skal vi ikke regne med at mængden af reklamer i spillet eller til events kommer til at ændre sig markant.
Som han selv udtrykker “We’re not working with a ton of different brands. There’s not going to be the kind of sponsor overload you get when you look at NASCAR for example”.

Dustin Beck fortæller om arbejdet indtil nu ” But we’re also working with their team to produce a mash-up trailer. They’re giving us some exclusive sneak peaks into footage that hasn’t been seen before”.

GamerGuru glæder sig utrolig meget til at se resultatet, nu hvor  Game of Thrones indgår samarbejde med Riot om kommende trailer. Og vi er nu, om muligt, endnu mere spændte på at finde ud af hvad der kan komme efter!

Hold jer opdateret her på siden for flere nyheder!