”Opdateringen vil blive gratis for bruger, der allerede ejer den nuværende version, af FTL”

 

FTL: Faster Than Light

FTL er et rumskibs simulations spil. Som har det formål at genskabe, den atmosfære der opstår når man flyver i et rumskib og udforsker galaksen (ligesom i Star Trek). Dette spil handler ikke om en kæmpe krig mellem tusinde af rumskibe, men derimod, skal du fokusere på dit mandskab, og gøre det bedre. F.eks. kan du komme ud for at en af dine mænd råber ”der er ild i Warp Coren” også skal du løse problemet. Eller du skal skifte motoren, fordi den er gået i stykker. Du vil efterhånden, som du kommer længere ind i spillet, få mulighed for at udvide dit skib, og til sidst have det ultimative skib.

FTL AE_iPad_SS1

Advanced edition

På den officielle presse annonce, skriver FTL Teamet, at de har arbejdet hårdt over sommeren, på at få den nye gratis opdatering klar, for alle de glade brugere af spillet. Opdateringen vil indeholde, nye våben, droner, forstærkninger, systemer, fjender og meget mere. Nogle af de nye detaljer er i Advanced Edition Traileren, som er placeret i bunden af artiklen.

Mind Control System: Gør dine fjender til venner, tving en fjende til at reparerer det han lige har ødelagt, eller tving en fjende til at sabotager sit eget skib.

Hacking System: Lockdown og ødelægge dine fjenders systemer. Unikke effekter for hvert enkelt system.

New Sector and Events: Der vil i den nye opdatering komme nye områder, og events.

New Weapons and Effects: Der er kommet mange ny våben som tager fordel af den nye mekanik, såsom overopladning for at skyde hurtigere, stun så man kan fryse fjender, og mange flere!

Derudover vil der komme nye systemer, Droner, planeter, fjender, fjende layout, og fjendtlige miljøer.

 

Derudover arbejder de på at lave en del små rettelse og små funktioner, som er ønsket af brugerne.

 

FTL til iPad

FTL holdet arbejder på at lave en version til iPad’en, hvor de laver et helt nyt design, så det passer til tabletten og andre touch maskiner. Men som det ser ud nu, vil spillet ikke være tilgængelig på android eller mobil systemer ENDNU!

iPad versionen vil være klar tidligt næste år!

http://www.youtube.com/watch?v=PgXL6Z1ujSs

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.