Kommer Far Cry 4 ud den 04.04.2014? Er det ægte, eller er der mon en som har leget i Photoshop? 

Et lækket billede er begyndt at dukke frem på internettet, som viser figuren Vaas fra Far cry 3 inde i et lokale som ligner en gummi celle, hvor Vaas sidder på gulvet med sit skumle blik, en spændetrøje, og en masse skrifter på væggen, de opmærksomme vil kunne se at der bagerst på væggen under teksten “Follow Me”, står en dato som er 04.04.2014, er dette mon Far Cry 4 The Insanity Is Back lancerings dato?

Der er rigtig mange som tvivler på det da det vil gå meget i mod historien fra Far Cry 3, vi vil dog ikke afslører detaljerne her, da det vil afslører en del fra Far Cry 3.

Et helt andet rygte går også på, at der kommer et helt nyt Far Cry, hvor du spiller som Vaas igennem Far Cry 3 historien?

Vi har ledt Ubisoft’s presse side igennem, og der er intet at finde hverken om spillet eller Far Cry 4.

Far Cry 3 er blevet meget populært på deres hele “Open World” koncept, og vi må håbe at de har bibeholdt den del!

Far-Cry-4

 

Hvad mener i? Er Far Cry 4 på vej? Og er det den korrekte dato?

 

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.