doombots of doom

Doom Bots of Doom

For nogle dage siden blev det muligt at spille mod Doom Bots of Doom i det populære spil League of Legends.

Doombots of Doom er de sværeste bots der er blevet lavet til dags dato og består af tre forskellige sværhedsgrader. Med et dødningehoved som det nemmeste, og fem dødningehoveder som det sværeste er det bare med at give den gas!

Når man spiller mod Doom Bots vil man få et icon alt efter om man vinder eller taber – Ikonnet kommer frem efter et par dage.

Doom Bots er dog ikke helt færdige på tegnebrættet – De vil trække dem tilbage d. 27 juli (7 dage fra denne artikel), så vil du nå at prøve udfordringen så er det nu.

Doom Bots of Doom får flere magier jo højere niveau du kommer op på. Et eksempel er at de har mulighed for at blive usynlige i en længere periode.

Det er dog kommet frem at hvis man vil vinde mod dem skal du bruge en simpel taktik; En champion der kan holde spillet langdrag, fx. en Ziggs. Imens du har det, skal du bruge en champion der vil være i stand til at splitpushe, hvor mange inde på Reddit har anbefalet en Singed.

Har du prøvet at tage kampen op mod botsne fra helvede? Du kan se hvor tit du burde vinde mod Doom Bots alt efter din rating ved at kigge på nedenstående billede:

winratevsdoombots