VM i pokemon

Datoerne for VM i pokemon offentliggjort

Datoerne for det næste verdensmesterskab i Pokemon er blevet offentliggjort sammen med en helt ny lancering af deres nye side.

Det er selve virksomheden bag Pokemon som afholder deres internationale verdensmesterskab som også har titlen 2014 Pokémon World Championship.

De ivrige pokemon-entusiaster fra hele verdenen, over 30 lande har meldt deres ankomst, skal kæmpe om adgang til amerikanske skoler, præmiepenge og så selvfølgelig titlen som verdens bedste pokemonspiller.

Der vil blive dystet i både kortspil og videospil.

Turneringen vil blive vidst på Pokemons twitchkanal. Vi vil lave en opdatering af eventet jo nærmere vi kommer. Datoerne hvor turneringen vil blive spillet er d. 16 og 17 august. Turneringen kommer til at foregå i USAs hovedstad, Washington DC.

Turneringen er delt op i 3 dele, Junior, Senior og Masters division. For at se hvem der er blevet inviteret til dette års event kan det ses via deres hjemmeside.

Fra Danmark har vi i kortspillet følgende deltagere:

Magnus Pedersen
Vincent Marcus Munk
Zack Marcus Munk
gamer_ralle1
Jesper Eriksen
Oscar Madsen
Robert Lau
thelatias
Tobias Andersen
Jakob Andersen
Lars Andersen
Simon Eriksen
Simon Øbro T.
Søren Lau
Søren Neumann

Der er ikke blevet inviteret nogle danskere til videospilsdelen endnu. Om det kommer, har vi ingen informationer på endnu.

Glæder du dig til VM i Pokemon?