Kassadin, the Void Walker

 

Kassadin har igennem tiden været den mest bannede champion i LoLs historie med en ban rate på over 90%! Riot har besluttet sig i patch 4.4 at reworke hans abilities så han ikke kan snowballe og dominere spil nær så meget som han gjorde pre-patch.

 

spell_185

Passive, Void Stone:

Kassadin kan frit bevæge sig igennem units og tager 15% mindre magic damage. Pre-patch 4.4 fik man attack speed ved at tage magic damage samt de 15% mindre magic damage. Det var ikke særlig godt til Kassadins assasin/burst kit. Jeg føler at den nye passive er meget bedre.

q

Q, Null Sphere:

Denne ability er blevet ramt hårdt. Dens base damage og AP scaling er blevet formindsket meget og den silencer ikke mere. I stedet interupter den channels såsom Malzahar ult og Fiddle Drain. Den giver også et skjold som absorbere noget magic damage.

w

W, Nether Blade:

Før patch 4.4 skulle man stå og slå på noget i 20 minutter får at få noget mana tilbage, samt active var ikke særlig god. Den empowerede dine basic attacks men ellers ikke så meget mere. Den nye Ws passive er den samme som den gamle, endnu et Spellblade (Mastery), men active er meget, MEGET bedre. Den nye active giver dig 4/5/6/7/8% mana tilbage og skader magic damage på en minion og 20/25/30/35/40% mod en champion! Den er meget bedre med Lich Bane som er en must-have item til Kassadin.

Force_Pulse

E, Force Pulse:

Denne ability har ikke set mange nerfs udover damage- og scaling nerfs. Ikke interessant.

r

R, Riftwalk:

Denne ability scaler ikke længere af AP men 2% af ens mana! Den stacker heller ikke længere op til 10 men nu kun til 4 *pant* Homeguard, teleport Kassadin *pant*

 

Spillestil:

Jeg kan bedst lide at spille Kassadin som man gjorde pre-patch bare lidt mere safe, fordi jeg ved hvor meget han er blevet nerfet. Hvis jeg er mod AP pokers som Ziggs, maxer jeg Q for skjoldet. Hvis jeg er mod AD assasins maxer jeg W for dueling potentiale.

 

Items:

Jeg kan bedst lide at starte med Crystaline Flask + 3 HP pots. Jeg rusher Tear of the Goddess og Catalyst the Protector. Jeg færdiggøre Rod of Ages og builder Lich Bane og Rabadons. Jeg bygger dernæst Sorcerer Shoes og Void Staff, hvorefter jeg slutter builded med Archangel’s Staff.

 

Min endelige mening;

Kassadin er stadig meget god, men han har set bedre dage. Alt i alt er han meget mere tanky (lige som Diana) end assassin. Jeg tror at der godt kunne komme nogle nye plays ind med hans nye kit i LCS men vi må vente og se.