Primært: Fighter [br] Sekundær: Tank
[br]Abilities:
Passive: Blood Well
Blood WellHver gang Aatrox bruger en ability, som koster HP, pladsere han 100% af den HP kost i hans passiv (Blood Well (30 + (45xLevel))). Hvis Aatrox ikke har gjort eller modtaget skade i 5 sekunder vil hans passiv (Blood Well) falde med 2% per sekund.
Når Aatrox er ved at dø bliver hans passiv aktiveret. Når Aatrox’s passiv bliver aktiveret kan han ikke bevæge sig, og han kan heller ikke modtage skade i 3 sekunder. I disse 3 sekunder tømmer Aatrox sin Blood Well, og modtager HP (Blood Well’s indhold + 10,5 + (15,75xLevel)). Blood Well har en cooldown på 225 sekunder, og bliver ikke påvirket af cooldown reduction.
Aatrox øger hans attack speed med 1% for hver 2% der er i hans Blood Well.
[br] Q: Dark Flight
Dark FlightAktiveret: Aatrox letter og lander i et bestem område, som vil skade physical damage (70 / 115 / 160 / 205 / 250 (+0,6% AD)) i et stort område. Fjender som er i midten af eksplosionen bliver slået op (CC) i 1 sekund.
[br] Koster: 10% af nuværende HP
Cooldown: 16 / 15 / 14 / 13 / 12 sekunder
Rækkevidde: 650
[br] W: Blood Thirst / Blood Price
Blood ThirstIkke Aktiveret – Blood Thirst: Aatrox får HP (20 / 25 / 30 / 35 / 40 (+0,25% BonusAD)) tilbage for hver tredje angreb. Hvis Aatrox er under 50% HP vil han få tre gange så meget HP (60 / 75 / 90 / 105 / 120 (+0,75% BonusAD)) som normalt.
Blood PriceAktiveret – Blood Price: Aatrox skader ekstra physical damage (60 / 95 / 130 / 165 / 200 (+1,0% AD)) på hver tredje angreb, som vil koste HP (15 / 23,75 / 32,5 / 41,25 / 50 (+0,25% BonusAD)).
Cooldown: 0,5 sekunder
[br] E: Blades of Torment
Blades of TormentAktiveret: Aatrox sender kræfterne af hans sværd ud i en linje, som skader modstandere med magic damage (75 / 120 / 165 / 210 / 255 (+0,6% AP)(+0,6% AD)) og slower dem for 40% i få sekunder (1,75 / 2 / 2,25 / 2,5 / 2,75 sekunder).
Koster: 5% af nuværende HP
Cooldown: 12 / 11 / 10 / 9 / 8 sekunder
Rækkevidde: 1000
[br] R: Massacre
MassacreAktiveret: Aatrox trækker blod ind fra hans fjender, og skader magic damage (200 / 300 / 400 (+1,0% AP)) til fjendtlige champions i nærheden. I 12 sekunder vil Aatrox få ekstra attack speed (40 / 50 / 60%) og 175 bonus attack range (325 total attack range). Hans angreb er stadig melee.
Cooldown: 100 / 85 / 70 sekunder

[br] Historie:
Aatrox er en legendarisk kriger, som er en af de eneste fem der er tilbage af en gammel race kendt som Kayle’s Fallen Angel Brethren. Han bære sine enorme våben med ære og selvsikkerhed, skære igennem fjender på en måde som er umulig at beskrive. Med hver fjende som faldt, Aatrox’s tilsyneladende levende våben drikker deres blod, styrker ham og hans brutale kampange af nedslagning.
De ældste fortællinger om Aatrox er lige så gamle som de ældste historier. Historien fortæller om en krig mellem to store grupper kun husket om “the Protectorate” og “the Magelords”. Efter længere tid havde “the Magelords” vundet et stort antal af betydningsfulde kampe, og var nu langt om længe tæt på at tilintetgøre deres fjende forevigt. På dagen af deres sidste krig fandt “the Protectorates” sig i undertalt, udmattede og svagt berustet. De håbede på at de ikke skulle møde det uundgåelige nederlag.
Lige da det så ud som om at alt håb var ude, dukkede Aatrox op bland krigerne af “the Protectorate”. Med kun få ord, opfordrede han soldaterne til at kæmpe til det sidste før han kastede sig selv ind i kamp. Hans optræden inspirerede de desperate krigere. Til at starte med kunne de kun kigge på den ukendte helt som kæmpede sig igennem sine modstandere, hans krop og våben bevægede sig fællesskab med hinanden, som om de var et. Hurtigt fandt krigerne fra “the Protectorate” sig tørstige efter kamp igen. De fyldte Aatrox ind til kampen, hver kæmpede med en ustoppelig styrke på ti indtil de vandt kampen, med den utænkelige sejr.
Aatrox forsvandt efter kampen, men “the Protectorate” hær nyefundende styrke forsvandt ikke. Deres overraskende sejr førte til mange flere, indtil de endelig kunne komme hjem sejrende. Deres landsmænd hyldede dem som helte, men selv om de havde redet hele befolkningen fra destruktion, dvælende mørket i sindet på hver kriger. Nået i dem var ændret. Over tid begyndte deres minder om krig at falme, kun for at blive erstattet med dystre åbenbaringer. Deres heltagtgie handling var brutale grusomheder begået af deres egne hænder.
Fortællinger som disse fremgår i mange myter af mange kulture. Hvis alle disse fortællinger er til at tro på, har Aatrox’s tilstedeværelse ændret nogle af de mest vigtigste krige i historien. Selvom disse historier husker ham som en helt i de mørke tider, er Aatrox’s sande arv måske en væren fyldt med konfrontation og strid.
[br] “Nogle kæmper for ære, nogle kæmper for storhed. Det betyder kun noget at du kæmper”
– Aatrox

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

2 Responses

 1. Bertram Salomon

  Darkins har intet at gøre med fallen angels :/ Så er morgana en Darkin.

  Svar
  • CookieSpeed

   Darkins er ikke blevet offentliggjort af Riot. Som jeg har læst mig frem til er der 3 førende teorier.
   1. Darkins er en gammel race, som bygger på The Four Horsemen of the Apocalypse, som kommer fra biblen. Såvel skulle Aatrox være lige som War, og så ville der komme 3 til som ville ligge sig op af Death, Conquest og Famine. I biblen fremgår det at The Four Horsemen hver har en hest med hver sin farve. War, med en rød hest. Death, med en bleg hest. Conquest, med en hvid hest. Og Famine, med en sort hest.
   2. Den anden teori er at Darkins ikke er en race, men er levende våben, som binder sig til bæreren af våbnet. Dette ville sige at Aatrox våben, samt Varus våben, skulle være Darkins. I denne teori forventer folk at der vil komme flere Darkins våben, som sammen ville lave den sande soldat.
   3. Den tredje er simple, og måske lidt for nemt til at ses. Darkins er enden en race af Demoner eller en race af Fallen Angels.

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.