Paracon Ranger Pro

ForsideGaming stoleParaconParacon Ranger Pro

999.999.999,00DKK

Det danske gaming brand “Paracon” er ude med en ny stol i deres ellers gode sortiment af vellidte gamer stole. Denne har fået navnet “Paracon Ranger Pro” og fungere så at sige som en storebror til forgængeren “Paracon Ranger”. Stolen her er, med fuldt overlæg, den billigste gaming stol i sin klasse. Ligesom Paracon Ranger er den nemlig lavet udfra deres vision om at alle skal have råd til en god gamer stol. Den vejledende udsalgspris er pr. d. 19/3-18 på 899,- danske kroner, og for den pris får du en stol som dækker alle de basale behov en gamer kan have og så lidt ekstra. Stolen er udstyret med; Justerbar højde, Ergonomisk korrekt ryglæn, Beklædt med åndbart “mesh-stof” i  sæddet og Justerbare fritstående armlæn.

Stolen ligner en klassisk kontorstol, og så alligevel ikke. Paracon Ranger Pro fås i fire forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Varekategorier: ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paracon Ranger Pro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.