DXRacer FORMULA Gaming Chair

ForsideGaming stoleDXRacerDXRacer FORMULA Gaming Chair

1.728,00DKK

Alle støttefunktioner i stolen er tilpasset den ihærdige gamer, som skal sidde ned i timevis. Når din nakke, skuldre, ryg, lænd og hofte får den perfekte støtte, så vil du slippe med alle mulige gener – for eksempel spændinger, ømhed og mange andre. Det gælder også for de mere langsigtede skader, som kan medvirke, at du bliver mindre mobil, og at du eventuelt må leve med kroniske smerter i fremtiden. Køb den bedste stol, både for dit spil og helbreds skyld. Den tjener sig hurtigt ind igen.

Beskrivelse

Er du en af de entusiastiske gamere som sidder i timevis foran skærmen og gamer mod masser af dygtige konkurrenter, så skal du lige se godt med her. Denne DXRacer FORMULA Gaminfg stol, er lige hvad der skal til, for at du får lige den margin ekstra, som der skal til, for at slå hvem som helst. Stolen er designet i flot sort læder PU med lidt røde smarte polstringer, og den er utrolig blød og komfortabel at sidde i, når du bruger mange timer foran spillet. Stolens polstring gør, at du får de mest optimale vilkår når du spiller, og det gælder både i forhold til en afslappet holdning, og til den nødvendige støtte overalt på kroppen. Hvis du sidder forkert når du spiller, så går det ud over dine resultater, og det bliver du sikkert meget irriteret over.

Det er de bedste eksperter som har udviklet denne stol, og specielt med henblik på dig som gamer. Du skal have de bedste betingelser, når du spiller, og du skal undgå, at du føler, at du sidder som på nåle, når du skal sidde ned i rigtig lang tid. Stolen her er så blød, at det vil du aldrig føle. Ergonomerne som har været med i stolens design, har skabt den bedste basis for dig, i forhold til at du kan bevare din sundhed og ikke skade dit helbred. Det kan nemlig være utroligt skadeligt for mennesker at sidde ned i al for lang tid af gangen. Vores kroppe er ikke skabt til så mange timer i siddende position – tværtimod. Vi skal være aktive, og bruge vores krop på alle mulige måde, så den ikke nedbrydes for hurtigt.

Derfor skal du vælge denne model fra DXRacer. Den har de helt rigtige ergonomiske former, så du på den ene måde føler dig afslappet, og på den anden måde, ikke bliver fuldstændig smadret rent kropsligt. Alle støttefunktioner i stolen er tilpasset den ihærdige gamer, som skal sidde ned i timevis. Når din nakke, skuldre, ryg, lænd og hofte får den perfekte støtte, så vil du slippe med alle mulige gener – for eksempel spændinger, ømhed og mange andre. Det gælder også for de mere langsigtede skader, som kan medvirke, at du bliver mindre mobil, og at du eventuelt må leve med kroniske smerter i fremtiden. Køb den bedste stol, både for dit spil og helbreds skyld. Den tjener sig hurtigt ind igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DXRacer FORMULA Gaming Chair”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som pensionsrådgiver. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.