Arozzi Monza Gamer Stol

ForsideGaming stoleArozziArozzi Monza Gamer Stol

1.228,00DKK

Komforten er helt i top med denne model – Arozzi Monza Gamer Stol, og det betyder, at du kan sidde meget afslappet i stolen, og dermed kunne koncentrere dig om spillet, og om at vinde. At være afslappet i situationen betyder, at du får langt bedre reaktionsevne, og du kan langt bedre holde og fokus på det du laver, og dermed skabe bedre vinderchancer.

Spar op til 279 kr. i.f.t. andre forhandlere

Spar op til 279 kr. i.f.t. andre forhandlere

Beskrivelse

Denne lækre og flotte gamer stol, Arozzi Monza Gamer stol, er designet i en flot grøn farve med sorte kanter, og ser dødsmart ud ved første øjekast. Men det er ikke kun udseende som er hamrende smart, det gælder hele konceptet omkring stolen, og ikke mindst dens funktion. En gamer stol er nemlig fremstillet til formålet, og er med til at passe på gamernes sunde helbred, og samtidig øge gamernes fokus og koncentrationsevne. Stolen her, er fremstillet i læder PU, og så er den polstret med det helt rigtige materiale, så den nærmest føles som, at den sidder på dig hele tiden. Når stolen er indstillet korrekt, så finder du ikke en bedre støtte for din krop, og det kan gøre en meget stor forskel, når snakken går på din sundhed og dit helbred, både på kort og lang sigt.

Nogle af verdens bedste designere og ergonomer har været sat på opgaven, om at skabe den mest perfekte stol til den meget entusiastiske gamer, der sidder ned og spiller i timevis. Det kræver nemlig sin stol, at matche de høje krav som din krop efterspørger, i forhold til støtte og komfort. Komforten er helt i top med denne model – Arozzi Monza Gamer Stol, og det betyder, at du kan sidde meget afslappet i stolen, og dermed kunne koncentrere dig om spillet, og om at vinde. At være afslappet i situationen betyder, at du får langt bedre reaktionsevne, og du kan langt bedre holde og fokus på det du laver, og dermed skabe bedre vinderchancer.

Hvis dun spørger eksperterne, så forudser de en masse gamere, som har store problemer med deres helbred og bevægeapparat om ti år. Det skyldes især det faktum, at kroppen ikke er skabt til at sidde ned i ret mange timer af gangen. Derfor råber de alarm, og beder til, at gamerne vil ændre deres vaner, og for det første, tænke meget mere over hvordan de sidder bedst, og for det andet, at gamerne, efter at spillet er slut, også vil bruge tiden væk fra stolen, til meget mere aktivitet for kroppen, og på den måde kompensere for al for meget stole-aktivitet. Det vil gøre, at langt flere gamere ikke får alvorlige men af deres spil, og at de mange gener, ikke vil udvikle sig til langvarige kroniske smerter med mere. Køb en ny gamer stol, og få langt bedre resultater, og skån din krop for mange lidelser, både nu og fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arozzi Monza Gamer Stol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som pensionsrådgiver. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.