Musemåtte Guide

Med denne lækre musemåtte, har ROCCAT været helt nede og have fat i de forskellige professionelle gameres meninger og krav omkring en perfekt musemåtte. Dette er resultatet heraf.

Musemåttens lækre overflade giver dig fantastisk kontakt mellem gamer mus og musemåtte, og musemåtten er faktisk placeret blandt de højeste på markedet, hvis man leder efter en musemåtte, hvor din mus kan glide fantastisk henover, grundet dens minimale friktion mellem mus og musemåtte.

Image

 

 

 

Designet er superfedt, og med målene 40 centimeter x 28 centimeter, har du sikret dig en gamer musemåtte, som du ikke blot kan anvende til at arbejde på, men også til at følge med i gaming på højeste niveau. Musemåtten er – pænt sagt – lavet direkte til ergonomisk og letbevægelige bevægelser.

About The Author

Matekick
Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.