Den er både optisk og trådløs.
Musen kan både anvendes trådløst, men du får også en adaptor med, som du kan smide ud i næsen af musen, og anvende den som en helt almindelig optisk mus. Cool, eh.

Tjek prisen her

Hvis du er typen, der hellere vil spille med trådløs mus, så har du også fået opfyldt dit ønske her. Dette er en af verdens bedste – hvis ikke den bedste – trådløse gaming mus. Dens optiske version, Razer Naga, vandt en masse priser, og denne her blev også skudt godt på vej.

Som man kan se på musen, så er den – og også navnet på musen – designet til MMO gamere. Du vil altså være i stand til at konfigurere 17 forskellige makroer på de 17 forskellige knapper på venstre side af musen. En forbedring i League of Legends, det tror jeg nok.

Selve designmæssigt, så passer den til de fleste hænder, store som små, eftersom du får 3 sidepaneler med i købet, så du kan stort set selv bestemme designet på musen. Er du til claw grip, så er dette musen for dig. Er du til palm grip, så er dette musen for dig.. selv hvis du ikke engang har en hånd, så kan denne mus sikkert pryde dit skrivebord.

In-Game konfiguration

Det kan godt være svært at vælge den rigtig gaming mus, da de egentlig allesa-

MMO Configurator Screenshot 02ammen lover det samme. Udenpå er den eneste forskel designet – nogle af dem er pænt sagt ret vilde i designet, mens andre er meget simple – f.eks. SteelSeries Sensei. Noget der rykker ens beslutning om hvorvidt man skal købe musen eller ej, er de små detaljer. F.eks. sådan noget som, at et software følger med – som i forvejen er optimeret til dit foretrukne spil. Medmindre du selvfølgelig spiller Duke Nukem på en Windows 95 maskine.

Som du kan se på billedet herude i siden, kan du allerede – før du overhovedet har valgt dit foretrukne spil – opsætte makroer på musen. Her kan du f.eks. sætte de forskellige knapper til at udføre forskellige actions i League of Legends.

Det superfede ved dette er dog alligevel, at du kan konfigurere det hele inde i spillet. Du behøver altså ikke at trykke ALT+TAB hele tiden, når du skal lave små ændringer i dit setup. Det hele klares inde fra spillets interface.

Forskel på 2012 og den her Razer Naga?

Mechanical thumb grid buttons

2012 versionen til venstre – 2013 til højre.

Det er bl.a. makro-knappernes opsætning, der har været en tur på operationsbordet. Konceptet blev taget godt imod af MMO spillere, og derfor var det jo blot op til Razer at optimere disse knapper, så effekten opnås fuldstændig. På 2012-musen kunne det være svært at navigere rundt, fordi din tommelfinger ikke lå naturligt på knapperne, ligesom dine fingre f.eks. gør på dit mekaniske tastatur, hvorimod 2013-versionen er optimeret, så du med lukkede øjne let kan navigere hen på f.eks. knap nr. 6

Ergonomic form factor

2012 til venstre – 2013 til højre

Designet er også blevet optimeret. Der kom rigtig mange klager fra gamere, eftersom 2012-versionen var alt for optimeret i forhold til én slags “palm”. Det gjorde altså svært for spillere med små hænder, at anvende musen som man ellers gerne ville.
Derfor har Razer også optimeret designet, så musens design kun har “én størrelse” – alle kan altså udnytte musens potentiale – ligemeget om din klo er på størrelse med et fosters eller en bjørns.

Tilt-click scroll wheel

Det samme som før – you get the idea

Her er det også rimeligt spændende. Før i tiden kunne en mus kun scrolle på denne knap, men som gaming begyndte at påvirke computerudstyrs design, begyndte et anderledes design også at få andre funktioner og fordele. Nu er det helt naturligt, at man kan klikke sin scrollknap ned og derved binde den til en funktion i spillet. Razer har taget dette koncept til sig og udvidet det. Der sidder nu 3 knapper i scrollknappen – du kan trykke den ned, presse den til venstre og presse den til højre. Endnu flere knapper, yeah!

MORE BUTTONS

Der er ufattelig mange knapper på musen, og hvis dit hoved kan følge med, resulterer dette blot i, at der er SÅ meget mere potentiale i musen. Er du til League of Legends, HoN, World Of Warcraft eller noget helt tredje MMO, så er musen anbefalet til dig.

Buttons Map

1. Den helt almindelige venstreklik
2. Og højreklik
3. Scroll knap
4. Museknap 4
5. Museknap 5
6. Pres scrollknap til venstre
7. Pres scrollknap til højre
8. Alle dine 12 programmerbare knapper på siden af musen.

Til slut kan jeg blot sige endnu engang, at den er højst anbefalet til next level gamers.

NavnRazer Naga Gaming
Dimensioner (HxBxD)
Forbindelse
Detektering af bevægelse
Bevægelses opløsning
ms svartid
Producent Razer

Produktet er endnu ikke anmeldt

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.