Steelseries Rival 700 Gaming Mus

ForsideGaming MusSteelseries Rival 700 Gaming Mus

999.999.999,00DKK

Rival 700 er den mest kraftfulde gaming mus på markedet og så er den udstyret med en fuldt ud brugerdefineret OLED skærm. Skærmen kan også opsættes til at angive taktiske alarmer og notifikationer.

Beskrivelse

Hvad vil du vide?

Der er ikke to alarmer der er ens! Du får friheden til selv at vælge hvilken begivenhed der skal udløse en alarm og hvilken alarm du ønsker til den givne begivenhed. Sådan holder du dig bedre opdateret på hvad der sker med din karakter og det spil du spiller. Om det er dit liv, ammo, mana eller headshots du gerne vil have fremhævet med en alarm er helt op til dig.

Brugerdefineret alarm

Som nævnt før er det helt op til dig, hvad du gerne vil alarmeres om og det er også op til dig hvordan. Du kan vælge mellem en masse vibrations profiler og knytte dem til enkelte begiveheder, så du aldrig er i tvivl om hvad din mus fortæller dig. På den måde holder du dig opdateret på hvorvidt dit liv er lavt eller om det skud du affyrede ramte din modstander midt i ansigtet. Blandt vibrations profilerne finder du; Short og Long Buzz, Fast og Slow Heartbeats, Sad Trombone, Double Click og Triple Click. Mulighederne er tæt på uendelig når du har en Steelseries Rival 700.

Vibratoren er placeret så den sidder i midten af din håndflader. På den måde kan du ikke undgå at mærke når musens alarm går igang, og så sørger vibratorens placering samtidig for at det ikke går ud over dit spil. Vibrationerne påvirker nemlig ikke sensor eller flytter på musen som du sikkert har oplevet med en vibrerende mobil.

Gør musen til din egen!

Steelseries Rival 700 har, på siden, fået sin egen lille skærm. Den lille skærm kan du bruge til gøre din mus til DIN mus. Du kan nemlig få dit eget gamertag til at stå fremme her. Det er også muligt med nogle pre-definerede indstillinger som for eksempel K:D, dpi profil, guld per minut, headshot procent og meget mere.

Det er også muligt at opsætte forskellige profiler til Steelseries Rival 700. Du kan lyn hurtigt skifte mellem dine profiler direkte på musen, så du altid er klat til det næste spil! De forskellige profiler er ofte brugt mellem forskellige spil genre, men nogle spil inden for samme genre har til tider så unikke funktioner at det er en god idé med en profil per spil.

GameSense

Steelseries Engine har forbindelse direkte til det spil du spiller, og det er det som gør det muligt for din mus at alarmere dig, når der sker noget vigtigt i spillet. Husk på at lavt liv, ammo og cooldowns blot er få på listen over det som Steelseries Rival 700 giver dig bedre overblik til.

Udseende

Steelseries Rival 700 er udstyret med Prism RGB Illumination. Dette giver dig bedre mulighed for få din mus til at passe helt perfekt ind i tidligere etablerede gaming opsætning. Du kan vælge eller lege med farverne, for der er rigeligt af dem. Musen har mere end 16,8 millioner farve funktioner og du kan sætte det op som du ønsker.

Du får to forskellige covers med til din Rival 700. De er begge sorte, men det ene er blankt sort i mens det andet er mat-blankt. Det mat-blanke cover har den fordel at det forhindre sved i håndfladen og skjuler det bedre hvis der skulle komme noget alligevel.

Er du mere til laser?

Hvis du bedre kan lide at spille med en laser-mus istedet for optisk, er det ikke noget problem. Steelseries har nemlig sørget for begge!
Specifikationer til laser:

  • 8.200 CPI
  • 150 IPS
  • 30 Acceleration
  • Zero Hardware Acceleration
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Yderligere information

Dimensioner-hxbxd

12,5 x 6,8 x 4,2cm

forbindelse

USB – Kabling

detektering-af-bevaegelse

Optisk(laser plugin medfølger)

bevaegelses-oploesning

16.000 dpi

ms-svartid

1 ms

Producent

Steelseries

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Steelseries Rival 700 Gaming Mus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.