Speedlink Fortus anmeldelse

ForsideGaming MusSpeedlink Fortus anmeldelse

231,00DKK

I denne artikel anmelder jeg Speedlinks gaming mus Fortus, hvis du er ude after ny mus til billige penge, men som skal kunne levere, så læs med her.

Find billigste pris

Beskrivelse

Design og Førstehåndsindtryk:

Fortus er en gaming mus som gerne vil en masse. Den har flere forskellige “niveauer” af sensitivitet som man kan indstille via en knap på musen, rækkeviden går fra 600 til 2400dpi. I hånden føles den lækker, ifølge mig er det en mus som er bedst brugt til FPS spil da dens gummioverflade og førstnævnte hurtige reaktionsevne byder op til dans med de fleste FPS spil hvor det er vigtigt at have sigtekornet på hinanden først og trykke af. Derudover kommer Fortus to let tilgængelige tommelfingerknapper som igen, ifølge mig, er hvad du har brug for når du spiller FPS-spil. Dertil kommer det faktum at musen er trådløs, det kan overhovedet ikke mærkes på reaktionstiden og er derfor en fordel da man slipper udenom at skulle manøvrere rundt med en ledning.

Performance:

Fortus er en yderst præcis og komfortabel mus. Den ligger fantastisk i hånden og lider ikke på nogen måde af den “trådløse” syge som mange af de tidligere generationer af trådløse mus gjorde, nemlig at de var svære at regne med. Fortus præsterer både i CSGO og Battlefield 4 præcis så godt, eller bedre end mange af mine dyre mus gør. Speedlink påstår i deres beskrivelse af musen at
Selv under de hårdeste konkurrence-betingelser viser FORTUS Gaming Mouse sig som en garanti for komfort. Gummioverfladen og fingerstøtten giver samtidig ultimativ ergonomi” og de skuffer ikke på det de lover.

Konklusion:

Hvis man helt blindt går til Fortus som man gør til alle andre, tester den, afprøver den og nyder at den er så god som den er, så slår det en som et lyn fra en skyfri himmel når det afsløres at prisen på Fortus i Danmark er 226 kroner. For de penge får du en alsidig mus, med 4 niveauer af dpi indstillinger, du får 2 tommelfinger-knapper samt et lækkert gummi-feel som gør at musen følger din hånd uden at du skal holde fast som om det galt dit liv.Du får smart LED-belysning som skifter i farve alt efter hvilke dpi indstilling du har valgt, du får en trådløs enhed som performer som den skal, og kan installeres uden driver, direkte i din enhed.
– Jeg er vild med Fortus, jeg synes at prisen er fantastisk, og jeg kan ikke finde nogen fejl udover at den kommer med AAA batterier som ikke er genopladelige, derfor er det altid praktisk at have et par liggende, eller at købe genopladelige batterier på egen hånd.

Speedlink Fortus anmeldelse
Positivt
  • Super Reliable
  • Komfortabel
  • Lækkert design
Negativt
  • Ingen medfølgende genopladelige batterier.
4.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Speedlink Fortus anmeldelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som pensionsrådgiver. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.