Roccat Leadr 2017

ForsideGaming MusRoccat Leadr 2017

1.328,00DKK

Roccat lover suverænt batteri tid, men på samme tid har de også sagt at hvis musen går død lige midt under en kamp, har man mulighed for at tilslutte kabel fra “basen” og på den måde spille videre med det samme.

Beskrivelse

Trådløs Gaming Mus

Roccat Leadr er Roccat’s første forsøg nogensinde på en trådløs Gaming mus. De påstår at den skulle reagere ligeså hurtigt som en almindelig kabel mus. Jeg synes at det er særligt interessant hvis det faktisk har lykkes Roccat at lave en ægte “trådløs” gamer mus, da det store handicap i dag, er at vi Gamere er mere eller mindre gået tilbage til at vores ting skal være kablet.

Jeg har personlig følgende ting på mit skrivebord, som kører via. kabel:

Dette giver alene 5 ledninger som kører på mit bord til mit udstyr. Giver et værre rod, har så vidt som muligt gemt det væk, men roder dog stadigvæk en del.

Hvis jeg kunne få ovenstående udstyr i trådløs og som ikke gik død for batteri på kort tid, ville jeg investere med det samme. Det er lige det pænere på et skrivebord at der ikke hænger ledninger her og der.

Men Roccat skal løse 2 primære problemer ved den trådløse teknologi i forhold til kabel.

Batteri

Roccat lover suverænt batteri tid, men på samme tid har de også sagt at hvis musen går død lige midt under en kamp, har man mulighed for at tilslutte kabel fra “basen” og på den måde spille videre med det samme.

Roccat selv siger at musen burde holde til 20 timers aktiv brug, så regn med at hvis du er en aktiv Gamer, at skulle oplade cirka en gang om ugen.

Basen

Basen er ret unikt og giver mulighed for at se batteri niveauet løbende og når man så ikke bruger sin mus kan man “hænge” sin mus til opladning. Se illustrationen på siden her. Også ret spændende at de har valgt at have et kabel på basen som kan tilsluttes musen, hvis “uheldet” er ude.

Selve basen er ret stilren og ser ret godt ud.

Selve musen hægter man fast på basen og kan dermed nemt oplade sin mus løbende. På samme tid kan man se ens batteri status nede i venstre side, så man altid kan se ens batteri leve tid.

Owl Eye

Roccat Leadr kommer også til at være med den nyeste sensor teknologi “Owl Eye”.

Det store spørgsmål

Er vi klar til et Gaming setup som er trådløs? Jeg ved det ikke. Jeg bruger trådløs mus på arbejdet og selv der glemmer jeg løbende at oplade musen.

Glæder mig til at prøve Leadr og se om tiden er inde til at vi nu skal væk fra alle de ledninger.

Yderligere information

Producent

Roccat

Forbindelse

Trådløs & Kabel

Detektering af bevægelse

Optisk (Owl Eye)

Bevægelses opløsning

12.000 dpi

ms svartid

1 ms

Dimensioner (HxBxD)

4,2 x 8,0 x 13,0 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roccat Leadr 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.