Roccat Kova – Musen med de mange combos

ForsideGaming MusRoccat Kova – Musen med de mange combos

378,00DKK

Er du til stilrent design, knapper i massevis, og knivskarpt fokus? Så kan Roccat Kova muligvis være musen for dig! Jeg har nu brugt musen i godt og vel en lille uges tid, og må sige, at jeg er yderst imponeret over hvor let den er at holde på, men også hvor let den er, at klikke med. Jeg er imponeret over, den gode følelse, musen giver i hånden. Læs endeligt med, hvis denne elegante mus, har fanget din interesse!

Beskrivelse

fffff

Tjek prisen her

DESIGN

Denne ekstremt stilrene, elegante mus, er noget for sig selv, når vi snakker design. Den har virkelig et knivskarpt look, som gør den endnu federe. Musen er designet således, at den har skarpe træk, og minder egentligt mest om en lille transformer – når jeg kigger på den, forestiller jeg mig, at den pludseligt ændre form som en transformer – lidt geeky, I know. Den har 11 knapper, som man overhovedet ikke ligger mærke til. Ved første øjekast, ser man altså ikke umiddelbart, at den faktisk har 11 knapper. Jeg synes virkelig det betyder meget med et fedt design, og det er der slet ingen tvivl om, at man får, hvis man køber en Roccat Kova. Noget jeg hurtigt lagde mærke til ved musen var, at den faktisk er yderst velegnet, til den venstrehåndet gamer. Musen er ligesom SteelSeries Sensei, og Razers Diamondback, designet både til venstre og højre håndet. Dette synes jeg er en lidt fed feature, da der ikke altid er specielt meget fokus på netop dette. Musen er en smule aflang, hvilket man skal vænne sig til, specielt hvis man f.eks. har spillet med en Razers Naga, som er lidt buttet i det. Musen er ellers ret lækker at holde på, og har det her matte look. Fantastisk flot mus, som helt klart, er hele oplevelsen værd.

EGENSKABER

Når vi kigger på musens egenskaber, er det jo super fedt, at den er med chroma. Nu har jeg f.eks Razer Mamba Chroma Tournament Edition, og jeg synes ikke, at lyset på Roccat Kova, er ligeså skarpt som Razers, men det har egentligt også irriteret mit øje en smule, at lyset var så skarpt. Så thumbs up for det! Kigger vi videre, har musen det såkaldte “Easy-Shift Technology” som går ud på, at du egentligt kan have mere end én macro på én knap, det vil sige, at musen faktisk har hele 22 knapper. – for at skifte mellem disse, skal du klikke på en af sideknapperne. Dette giver altså en noget bredere experience – super fedt hvis du f.eks. raider i World of Warcraft. Yderligere har Roccat Kova “Smart-Cast” som er en knap ved siden af både højre, og venstre klik knapperne – du har altså hurtig og nem adgang, til yderligere macro settings, med brug af pege- og ring finger – Fed egenskab!

ROCCAT_Kova_Logo_Black_NoBG-1024x390ROCCAT SWARM

Med Roccat Kova, følger selvfølgelig også Roccat Swarm, som er Roccats gaming software, svarende til Razers “Razer Synapse” – hvor man bla. kan ændre musens sensitivitet, men også ændre hvad ens knapper skal kunne. Her ændre du bla. også hvilke farver, samt hvordan farverne skal korrigere på musen. Yderligere kan du ændre Kovas DPI helt op til 7.000 – som altså betyder hvor hurtigt musen kommunikere med computeren, dens farver osv. Dog kan man godt se, at Roccat Swarm ikke er helt så meget med på sidelinjen/opdateret, som hvis vi sammenligner med Razer Synapse, og dets muligheder. Men alt i alt, en super lækker mus, som jeg rater 9/10.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roccat Kova – Musen med de mange combos”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author