Gamer Mus - Banner - Guide

Ergonomisk design

Lige siden første lancering af Razer DeathAdder, har denne serie fortsat med at give spillere den mest komfortable spiloplevelse. Musens kontur, design og kurver gør at denne mus ligger så perfekt som muligt i brugerens håndflade. Om du har Palm-grip eller Claw-grip er dette en mus som vil passe perfekt til dig.

Musen er udstyret med et mat-blankt finish, som forhindre sved og øger dit greb.

Tjek prisen her

Optisk 4G sensor

Den nye Razer DeathAdder er bygget med en optisk 4G sensor som registrere 6.400dpi. Dette er det højeste indenfor DPI optical sensor.
Musen kan registrere 200″ per second og har en 50gram acceleration, dette gør at du kan bevæge musen hurtigt eller langsomt og musen vil dertil reagere tilpasset på din skærm.

Razer DeathAdder’s sensor har også mulighed for at læse z-aksen, hvilket giver dig en fordel som “low-sense” gamer.

Det ligger i klikket

I følge Razer selv, findes der ingen anden mus der har et klik som deres DeathAdder! Der er lagt mange ressourcer i at få designet og udviklet krumningen til knapperne på musen, så de giver den bedst mulige oplevelse til dig. Knapperne på musen er yderst følsomme, så der skal ikke bruges mange kræfter i musen før den reagerer og derved kan du være klar på aftrækkeren før dine modstandere.

Bedre greb, bedre spil

Razer har undersøgt hvad der gør DeathAdder til en foretrukket mus blandt mange pro-spillere, og fandt frem til at det handler om selve grebet og placeringen af musens knapper. Derfor har Razer DeathAdder nu fået et område nederst i den ene side, hvor der er påsat gummi. Dette er en fordel for “low-sense” spillerne, da det bliver nemmere at løfte sin mus til de spil hvor det er et must at kunne bevæge hurtigt og gnidningsfrit om skarpe hjørner. Med gummigrebet er du sikker på at musen bliver sikkert i din hånd når det virkelig gælder.

Med hensyn til dit greb om musen er det også vigtigt at tænke på vægten, og vægten har spillet en stor rolle i udviklingen af Razer DeathAdder. En tung mus kan være en forhindring i stressede situationer, i mens at en let mus til tider kan være svær at være nøjagtig med.

Razer Synapse 2.0

Med Razer’s Synapse 2.0 får du mulighed for at indstille musen helt efter dine behov. Du kan selv styre og vælge hvor sensitiv Razer DeathAdder skal være når du bevæger den på X- og Y-aksen, hvordan den skal reagere ved løft og hvordan overfladen er i forhold til musens sensor. Du kan gemme dine indstillinger på din profil og derfra hente din profil til computere efter eget valg, din profil ligger nemlig i skyen.
Synapse henter selv de seneste driver opdateringer, så du altid er klar til det næste spil.

NavnRazer DeathAdder Essential Gaming Mus
Dimensioner (HxBxD) 4,4 x 7 x 12,7cm
Forbindelse USB – Kabling
Detektering af bevægelse Optisk
Bevægelses opløsning 6.400 dpi
Præstation 200″/s
Producent Razer

Produktet er endnu ikke anmeldt

About The Author

Tobias
Redaktør

Finansøkonom under uddannelse, og når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. For at være lidt old school, bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.