Gamer Mus - Banner - Guide

Ydeevne på professionelt plan

I situationer hvor precision er alt afgørende, er forsinkelse afgørende for enten sejr eller nederlag. Med G900 Chaos Spectrum kan selv de bedste professionelle eSports-udøvere føler sig sikre. Musen har nemlig en rapporterings frekvens på 1 millisekundt og med den optimerede 2.4GHz trådløse forbindelse kan G900 Chaos Spectrum lynhurtigt registrere om du har brug for en hurtigt og skarp eller langsom og præcis bevægelse.

Tjek prisen her

Logitech’s bedste optiske sensor

G900 Chaos Spectrum har i sig en PMW3366 sensor, som er den bedste sensor hos Logitech og i øjeblikket den bedste sensor på markedet når det kommer til gaming. PMW3366 gør sig ikke i udjævning, filtrering eller acceleration i hele dets DPI-område, altså de 200-12.000 DPI den arbejder indenfor. Derfor kan musen levere en fantastisk præcision og ensartet kvalitet i alle hastigheder du bevæger dig i. Ønsker du yderligere nøjagtighed kan du benytte dig af Logitech’s egen gaming software, som gør det muligt at registrere og tage højde for det underlag du bruger.

En Letvægter

Alle musens komponenter er designet og produceret på en sådan måde, at det reducere musens samlede vægt, men på måde så du musen stadig bevare sin stabilitet. Hver del af musens elementer er analyseret og justeret for at minimere vægtens af hvert element. Resultatet er blevet en trådløs gamermus, hvis kampvægt holder sig på 107 gram.

Passer til begge hånder

Knaplayoutet er fuldt knofigurerbart så du har mulighed for at tilpasse musen til højrehånds mus eller venstrehånds mus, men også hvilket greb du bruger. Så om du holder af claw, palm eller fingertip greb når du spiller, kan du være sikker på at musen her passer dit behov.

Strømbesparende teknologi

G900 Chaos Spectrum er udstyret med en eksklusiv “clock-turning-teknologi”, som gør det muligt at nedsætte sensorens strømforbrug og derved spille uafbrudt i 32 timer på kun én opladning. Batterilevetiden er op til 32 timer hvis du slår belysning i musen fra, og 24 timer med standardbelysning slået til. Du kan holder øje med batteriniveauet med Logitech’s gaming software.

Clock-tuningteknologi

G900s Chaos Spectrum’s clock-tuninteknologi er med til at maksimere batterilevetid og hastighed, alt i mens det minimerer forringelse som ofte følger med temperatur, fugt, alder og forskellen som findes i de forskellige elementer.

Drejeligt og Mekanisk

Musen er udstyret med metalfjederspænding og mekaniske drejehængsler, som er bygget ind i begge knapper, altså både højre og venstre museknap. Dette er med til at give dig et rent klik og leverer en reaktionstid i som aldrig skuffer.
Design og system er sat op sådan at det minimere afstand mellem knap og aktiverings punkt, hvilket for dig betyder at du ikke skal trykke så hårdt som førhen for at din mus reagere.

Programmerbare knapper

Med musen her får du mulighed for at programmere 11 forskellige knapper. Alt du behøver er at hente Logitech’s gaming sofware, og derfra er det bare at tilknytte dine kommandoer og makroer som du ønsker.

RGB-Belysning

G900 Chaos Spectrum har to områder med plads til belysning og musen giver dig mulighed for at vælge mellem 16,8 millioner farver. Det er her op til dig hvordan de skal lyse og reagere. Du kan få synkronisere dem eller få dem til at pulse uafhængigt af hinanden. Det er selvfølgelig og synkronisere musens belysning med andre Logitech produkter, hvis du har. Dette kræver Logitech’s gaming software.

Tråd eller Trådløs

Logitech’s G900 Chaos Spectrum giver dig også mulighed for at vælge hvorvidt du ønsker at køre med tråd eller trådløs. Ledning til musen følger med og ledningen fungere samtidig som oplader til batteriet.

NavnLogitech G900 Chaos Spectrum
Dimensioner (HxBxD) 4 x 6,7 x 13cm
Forbindelse USB – Trådløs / Kabling
Detektering af bevægelse Optisk
Bevægelses opløsning 12.000 dpi
ms svartid 1 ms svartid
Producent Logitech

Produktet er endnu ikke anmeldt

About The Author

Tobias
Redaktør

Finansøkonom under uddannelse, og når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. For at være lidt old school, bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.