Logitech G502 Proteus Spectrum RGB

ForsideGaming MusLogitech G502 Proteus Spectrum RGB

659,00DKK

Den bedste registrerings nøjagtighed hos Logitech får du med deres G502 Proteus Spectrum RGB.

Find billigste pris

Beskrivelse

Præcis og følsom optisk sensor

Den bedste registrerings nøjagtighed hos Logitech får du med deres G502 Proteus Spectrum RGB, den er nemlig udstyret med den ultra reaktionsfølsomme optiske sensor PMW3366. Teknologien Logitech-G Delta Zero i den optiske sensor nedsætter musens markøracceleration, hvilket øger din evne til bedre og mere sikkert at kunne sigte i FPS. Du kan også skifte mellem dpi-indstillinger i mens du spiller, og derved springe fra 200 til 12.000 dpi. Dette kræver dog at du benytter Logitech’s egen Gaming Software.

Fuld kontrol over balance og vægt

“Det er din mus – lige som du ønsker den”. Sådan lyder fra Logitech selv, om denne mus. Til Proteus Spectrum følger der fem vægtlodder på 3,6 gram. Det er helt op til dig hvor vidt alle, nogle eller ingen skal bruges og hvor i din mus du vil have dem placeret. Lodderne giver dig mulighed for at customize musen til dine behov.

RGB-Belysning

Denne mus er udstyret med 16,8 millioner som du kan juster efter eget ønske. Belysningen justeres ved hjalp af Logitch’s Gaming Software, så du får et design der passer til dit setup og din stil, du kan også indstille belysning til at slukke når enheden ikke er i brug.

Logitech’s Gaming Software giver dig også muligheden for at synkronisere med andre Logitech G-enheder, så du får et set-up hvor det hele passer sammen.

Tilpasser sig sine omgivelse

Proteus Spectrum er også udstyret med en funktion der gør det muligt for dig som bruger at fin justere musens sensor, for selvom du bruger en musemåtte kan det ikke undgås at der er ujævnheder i overfladen hvor du bevæger din mus.
Musen er testet på Logitech’s egne gaming musemåtter, G240 og G440, og skulle fungere enestående nøjagtigt på disse.

For at fin justere skal du have installeret Logitch Gaming Software.

Programmer dine egne knapper

Denne mus er udstyret med 11 knapper, som du frit kan programmere efter dine behov. Der kan oprettes flere tusinde profiler til musen, så du får mest muligt ud af din mus. Ved at udnytte de programmerbare knapper og flere profiler står du bedre stillet i mange spil og i en hver situation.
Programmerings funktionen kræver Logitech Gaming Software.

Skift DPI mens du spiller

Alt efter spil og situation kan det være en stor fordel at ændre din dpi, og med Proteus Spectrum kan ændre dpi lige når du har lyst til det. Musen kan med et enkelt klip gå fra 200 dpi til 12.000 dpi, hvilket i pressede situationer kan være guld værd.

Scrollehjul med flere funktioner

Proteus Spectrum har to forskellige funktioner i sit scrollehjul. Du kan enten have den sat til en glidende og lynhurtig scroll eller en præcis og trinvis scrollefunktion.

Yderligere

Udover de ovenstående funktioner har Proteus Spectrum også:

 • Markedets mest nøjagtige sensor
 • 32-bits mikro-controller
 • Tre indbyggede profiler
 • En rapporteringsfrekvens på ét millisekund
 • Primære knapper godkendt til 20 millioner klik
 • Mekanisk mikroteknologi
 • Nøgleplade design, så du får en bedre ydeevne og bedre klik oplevelse
 • Flettet kabel med bøjle, samt kabelbinder
 • Dvaletilstand deaktiveret
 • Tre dpi-indikatorer
 • Gummigreb
 • Magnetisk låge med vægthulrum

Yderligere information

Dimensioner-hxbxd

4 x 7,5 x 13,2cm

forbindelse

USB – Kabling

detektering-af-bevaegelse

Optisk

bevaegelses-oploesning

12.000 dpi

ms-svartid

1 ms

Producent

Logitech

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Logitech G502 Proteus Spectrum RGB”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.