SteelSeries Apex M500 Gaming Tastatur

ForsideGamer TastaturSteelSeries Apex M500 Gaming Tastatur

999.999.999,00DKK

SteelSeries’ Apex M500 tilføjer yderligere til den arv som som de startede med deres første mekaniske tastatur, Steelseries 6Gv2. Med den nye Cherry MX Red forbindelse, hæver Apex M500 standarden for professionelt præstation og udholdenhed.

Varekategori:

Beskrivelse

Garanteret Udholdenhed

Tastaturet er udstyret med Cherry MX’s taste garanti, som forsikre dig at du kan bruge hver enkelt tast mere end 50 millioner gange. Det er altså fem gange så mange som det tidligere er set ved de gamle membran tastaturer.

Anti-Ghosting

Det er kendt bland alle gamere den følelse når man i kampens hede får trykket på den rigtige tast, men det ikke bliver registreret i spillet. Her har SteelSeries ikke holdt sig tilbage, de har nemlig sørget for at Apex M500 er udstyret med fuld Anti-Ghosting og N-Key Rollover.

En god fornemmelse

Med SteelSeries’ Apex M500 er der ingen forskel i den følelse du får ved det første tryk eller tryk nummer en million, det vil altid føles som første gang du prøvede tastaturet. Hver knap bibeholder altså den samme fornemmelse og det er krævet for at danne din egen “muskel-hukommelse” som er krævet til gaming på højt plan.

Klassisk design

Et tastatur behøver ikke at ligne noget som er kommet fra den fjerne fremtid. SteelSeries har på en klassisk måde designet Apex M500 til at få jobbet klaret. Dets smalle og minimalistiske design giver dig alt du har brug for i et professienelt gaming tastatur, uden alt det overflødige.

En “Tasta-tank”

Det essentielle ved tastaturet her er dets udholdenhed. Derfor er det bygget af det hårdeste plastik og forstærket med en hårdet stål plade på bagsiden. SteelSeries har lagt ekstra kræfter i forsøget på at lave et gaming tastatur som kan holde til alt hvad en gamer typisk kan udsætte sit tastatur for.

Oplyst i blåt

M500 er udstyret med et brilliant LED lys i blå. Det blå lys sørger for at tydeligt lys til dit gaming setup, uden at stjæle fokus eller distrahere. Der er ikke installeret flere millioner farver i tastaturet her, men du har stadig mulighed for at skifte mellem 3 forskellige pulsende lys indstillinger og 4 forskellige lysstyrker.

steelseries-apex-m500_keyboardHelt nede på jorden

Holdningen hos SteelSeries er at der ingen grund til at fixe noget der ikke er i stykker, og udfra det princip er tastaturet her også designet. Apex M500 har derfor ingen kurver og ingen overraskelser. Til gengæld kan du kan du udskifte knapperne med et brugerdefineret set og alt vil stadig passe perfekt, da keyboarded er udstyret med “Cherry key stems”.

Cable Management

Under Apex M500 findes et helt unikt system af gange og klemmer. Det er med at sørge for at du kan gemme det overflødige kabel på en pæn og ordenlig måde. Der er 2 meter kabel til tastaturet, så du har måske noget til overs efter det er sat til computeren. Der er tre standard måder at gemme kablet under tastaturet, for at minimere mængden af kabel på dit skrivebord.

Fuld brugerdefineret

Apex M500 har markedets største udvalg af brugerdefinerbare muligheder, når det kommer til mekaniske tastaturer. Du kan til- og fravælge funktioner og kombinationer af taster til alle taster på tastaturet, så du får et gaming keyboard der passer helt perfekt til dig.
Med SteelSeries Engine kan du tage kontrollen og vælge mellem et bredt udvalg af pre definerede makros eller lave dine egne. Du kan opsætte tekst baserede, key-press og “and-on-the-fly makroer.

Ubegrænsede antal Profiler

Du kan lave din egen profil til tasteturet eller flere profiler hvis du ønsker at have en til hvert spil du ønsker.  Du kan nemt navigere mellem profilerne og derved altid være klar til det næste spil! Du kan også synkronisere tastaturets profil med andre enheder fra SteelSeries så du får mest muligt ud af dine produkter.[/vc_column_text][/vc_tta_section]

NavnSteelSeries Apex M500 Mekanisk Gaming Tastatur
Dimensioner (HxBxD)4 x 44 x 13 cm
ForbindelseUSB – Kabling
TastaturteknologiMekanisk
Vægt1.241 gram
Kabel2 meter
ProducentSteelseries

 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SteelSeries Apex M500 Gaming Tastatur”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.