Gamer Tastatur Guide

Det helt nye skud på stammen indenfor gaming tastaturer fra SteelSeries, bliver kaldt for Apex. Modsat deres tidligere succeser, afprøver de her et gamer tastatur, som ikke er mekanisk. Og også modsat tidligere, afprøver de kræfter med makro-taster. Vi har tidligere set kæmpe succeser som f.eks. SteelSeries 7G og SteelSeries 6Gv2 , som er fuldt ud mekaniske uden makro-taster.

Makrotasterne kommer i form af 4 forskellige profiler – og der er altså 22 makro-taster. Dette betyder, at du kan oprette 88 forskellige funktioner. Held og lykke med at huske dem.

Til de mere casual gamere, så kan i også styre jeres mediecenter fra tastaturet. I kan altså sidde og bestyre jeres musik, skifte nummer, skrue op og ned, samtidig med at i sidder in-game – hvadenten i er i Azeroth, Dust2 eller på en øde ø i et adventure spil.

Tasterne er som sagt low profile, og selvom rigtig mange gamere spiller med det, er der også mange som er imod det. Low profile tasterne er som bekendt de “bløde” taster, som man ikke rigtig kan høre bliver trykket på, hvorimod mekaniske taster har den karakteristiske lyd, når man trykker ned på den.

Det allerfedeste ved tastaturet er helt klart designet – den er designet med en fed form, og dens baggrundslys kan lyse 5 forskellige farver, og hvis man er til det, kan den også lyse flere farver af gangen.

Du kan se en videopræsentation af tastaturet her 

About The Author

Matekick
Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.