Gamer Tastatur Guide
Speedlink Parthica core gaming keyboard - Budget gamerens bedste ven?
Positivt
  • Super til prisen
  • Nemt og overskueligt konfigurationsprogram
  • Lang stofindbundet ledning sikrer anvendelighed og lang levetid
Negativt
  • Profiltast meget tæt op ad esc
  • Tasterne er ikke just lydløse
4.3Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)

Køb-Nu

Hvis du er på jagt efter et keyboard til gaming, og ikke har mod på at bruge en mindre formue, burde du overveje Speedlink Parthica. Det virker forbløffende gennemtænkt, prisklassen taget i betragtning, med stort fokus på funktionalitet.

Selve Parthicas setup er egentlig ganske enkelt. Tag en håndfuld høje taster, tilføj lidt hukommelse og 5 macro taster, tilsæt 5 forskellige profiler, strik en nem og overskuelig driver sammen der lader dig cusstomize hele dynen efter behov, smid det i et halvfuturistisk gummibelagt keyboard med en spand LED’s, og rund af med næsten 2 meter stofomvundet kabel.
Tasterne er ikke just lydløse og selvsagt ikke mekaniske, til gengæld har de en fin spacing og den lille smule travel der er på dem før man møder modstand er egentlig meget rar. Om man så synes det er smart at piletaster og wasd er ekstra markeret er en smagssag, personlig synes jeg det er ligegyldigt.

sl-6482-bk_rgb_003 (1)sl-6482-bk_rgb_001 (1)
Den driver der kan hentes fra speedlinks side indeholder en enormt brugervenlig macro editor, man skal ikke være kodehaj eller raketkirurg for kreere noget meningsfuldt. Særlig load-on-game funktionen, der tillader specifikke macrofunktioner til specifikke spil, uden behov for at skifte profil, er rar.

Du kan også Tjek prisen her .

Efter et par ugers brug har jeg kun en seriøs anke, profil tasten sidder så tæt på esc, at jeg let kommer til at ramme den ene frem for den anden. Det medfører en smule febrilsk teenageagtig fingerbanging af profiltasten, og et let lysshow, mens man cycler tilbage til udgangspunkt.

 

About The Author

Stormprofeten købte sit første computerspil i 1996 (Warcraft II) og har aldrig ejet en konsol. Til daglig er han lærer og far til tre, men så snart fruen kigger den anden vej og børnene er rolige, bliver der gamet. Han tilbragte de bedste år af sin ungdom bag disken eller skærmen på den lokale netcafe, i en svunden tid hvor Diablo 2 og CS 1.3 var the shiznitz. Han er ivrig spiller af især RPG's og vægter indhold højere end form.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.