Roccat Skeltr Anmeldelse

ForsideGamer TastaturRoccat Skeltr Anmeldelse

1.428,00DKK

Nu har du muligheden for at integrere din mobile enhed med din gaming oplevelse.
Roccat har formået at integrere en dockingstation i deres tastatur.
Den er placeret på bagsiden af tastaturet, som giver en diskret løsning, den har ingen bevægelige dele som mindsker chancen for en ustabil oplevelse.
Den fungere med næsten alle eksisterende mobile enheder.

Find billigste pris

Beskrivelse

Roccat Skeltr Anmeldelse
Positivt
 • Masse fede funktioner (Opkobling mm.)
 • Base "Skinne" til ens enhed/er
 • Aftagelig hånd støtte
Negativt
 • Designet
 • Følelse af billig plastik
 • For dyrt
3.5Total Score
Reader Rating: (0 Votes)

Roccat Skeltr – Et tastatur som vil revolutionær din måde at sidde foran computeren.

Kender du det, at du sidder godt begravet i et spil og så ringer din telefon? Eller der kommer en SMS? Uanset hvad er du hvert fald ofte nød til at pause dit spil, finde din mobil frem og så ellers besvarer enten opkaldet eller din SMS. Roccat prøver med Skeltr at gøre dette i en flyende måde, som gør det muligt at besvarer opkald ved hjælp af et klik på en knap og på samme tid slukke lyden for dit spil. Ligeledes muliggør det direkte kontrol over din telefon via. dit tastatur.

Tjek prisen her

Skeltr er på samme tid et af de dyreste tastatur på markedet – Derfor har vi også sat vores forventning helt op! Lad os dykke ned i det!

Designet

Roccat Skeltr er i en klasse for sig selv i designet, på både godt og ondt. På en måde minder det utrolig meget om Roccat ISKU | FX, og på en anden måde så prøver Skeltr at være sin helt egen. Mit første gangs indtryk da jeg pillede det ud af æsken var…STORT.. Selvom tastaturet ikke er meget større end andre Roccat tastaturer, så virker det alligevel meget større.

Noget som jeg altid har været fascineret af ved Roccat design, er deres stilrene design. Tingene virker som det skal, de behøver ikke at pakke tingene ind fancy knapper eller design som ingen mening giver.

Jeg kan godt følge Roccat’s tankegang med Skeltr designet, det lidt overdimensioneret, men jeg synes desværre ikke at Roccat formår at holde deres stil ren, som de ellers formår med mange andre af deres produkter. Tastaturet bliver for stort og kommer hurtigt til at minde om et tastatur i en langt lavere prisklasse.

Der er ingen tvivl om at Roccat forsøger at ramme det yngre publikum, med lys ude i siderne og følelsen af at man sidder med en lille rumskib. Roccat har yderligere valgt for første gang at muliggøre at man kan tage håndleds støtten af. Dette vil klart give bonus hos dem, som ikke er til håndleds støtte, men jeg har nu altid været vild med håndleds støtte, så den røg på det med samme.

Det unikke ved Skeltr er helt klart deres smartphone / tablet understøttelse. Øverste oppe har vi en lang skinne, hvori man kan sætte eller lægge sin mobil i. Skinnen fungere imponerende godt, har endnu ikke oplevet at min telefon er faldet ud af skinnen overhovedet. Det er også rart – Da jeg personligt altid har problemer med at placere min mobil når jeg sætter mig foran computeren, så er rart endelig at have en “base” til ens enhed.

Helt ude i venstre sidde har vi knapper til henholdvis at besvare opkald og overføre lyd fra din computer til din computer.

Helt ude i højre side har vi knapper til kunne parre din enhed med Roccat Skeltr og fungere herefter til at kunne skifte imellem at skrive på computeren og at skrive / håndtere din mobil. Og sidst men ikke mindst har vi en knap til at starte Roccat Swamp softwaren op.

Vi har ligeledes de 5 Makro knapper, som vi kender fra ISKU serien og profil knapper i bunden.

En væsentlig forskel fra ISKU, er at de har valgt at lægge multimedie knapperne ind i FN taster. Således at hvis du har lyst til at skifte nummer eller pause musikken, eller styrer din volume, så foregår det altså ved at holde FN knappen nede og derefter klikke på F tasterne. Personligt er jeg ret ked af dette, da jeg personligt bruger mine multimedie knapper rigtig meget i det daglige, både til at kunne skifte nummer, men også til at kunne styrer volume.

Tasterne på tastaturet er membrane taster, som mange har kritiseret, især efter mekaniske tastaturer er begyndt at komme ind på markedet igen, men jeg synes faktisk at tasterne fungerer. Jeg har slet ikke de bekymringer omkring det, som mange andre har. Ligeledes er det også rare taster at bruge, når man sidder og skriver eller programmere som jeg gør meget.

Hele tastaturet er selvfølgelig baggrunds belyst, dog har tastaturet fået meget kritik over at lyset er svagt / mat. Det er begrænset hvor meget, jeg bruger baggrunds belysningen, så jeg har ikke bidt mærke i det. Men det er klart at hvis du går op i belysningen fra alt dit udstyr og du er vant til baggrunds belysning som tydeligt kan ses, så vil du blive en smule skuffet her. Dog gør side belysningen nok lidt op for liret.

Roccat Skeltr - Light sides

En sidste ting, er at man med Roccat Skeltr er tilbage til lednings kaos! Du skal smide 2 USB i din computer og hvis du ønsker at kunne kører lyden over tastaturet, så kræver det også AUX Og MIC stik.

Funktionaliteten

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg har set frem til at teste Skeltr. Jeg synes virkelig at Roccat har fat i den lange bane her. En måde at sammenkoble vores enheder på en helt ny måde. Jeg havde virkelig sat mine forventninger ret højt op, måske endda for meget.

Roccat Skeltr gør hvad det lover – Og så ikke mere.

Det giver dig mulighed for at tage i mod opkald på din telefon, via. et klik på tastaturet. Det giver dig mulighed for at skrive direkte på din telefon. Men man ender alligevel ud med at skal sidde og trykke på telefonen, da det stadigvæk ikke er alt som man kan kontrollere via. tastaturet på telefonen. Men når først man er inde og skrive en SMS, er det virkelig cool at kunne skrive en SMS på 3 sekunder.

Det giver god mening at kunne tage et opkald lynhurtigt og eksempelvis kunne håndtere opkaldet via. Headset mm. Bortset fra at man tager lyden fra sit spil fuldstændig, kunne være lidt cool hvis den bare tonet lyden helt ned, så man dog stadigvæk kunne hører en smule.

 

Når man først sidder og spiller, giver det sjældent god mening at skrive direkte på telefonen. Hvis man alligevel tager alt input fra ens tastatur, for at skrive på telefonen, så ender man alligevel med:

 • At pause sit spil
 • Klikke på knappen på tastaturet,
 • Enten forsøge at navigere på telefonen med tastaturet, eller tage hånden op for at gå ind i SMS’en på telefonen,
 • Og så kan man ellers skrive

Idéen er ultimativ genial – Men i praksis så er det bare hurtigere lige at tage sin telefon og navigere direkte ind i den SMS, som lige er ankommet og besvarer den. Dette går langt hurtigere, end forrige tilgang.

Roccat lægger ligeledes op til at ens mobil skal “lægge ned”. Men dette giver kun mening, hvis man faktisk kører Roccat Swarm App’en, for at vise ting som CPU temperatur og medie taster, men en sjov ting er at det faktisk ikke lykkes mig på min (Samsung S8) at navigere rundt i Roccat’s egen app, ved hjælp af tastaturet.

Konklusionen

Jeg har aldrig været så splittet med en anmeldelse før. Jeg havde virkelig, virkelig set frem til Roccat Skeltr, troede virkelig at jeg endelig kunne rykkes væk fra min ISKU | FX kærlighed, og måske endelig forelske mig i et nyt tastatur. Det skete desværre bare ikke.

Jeg havde forventet det alien lignende design fra Razer eller lignende, men jeg havde virkelig ikke forventet dette slags design fra Roccat. Jeg synes at Roccat sender sig over i en boldgade, hvor de simpelthen hører hjemme. Svarer lidt til hvis Apple begyndte at lave telefoner med en masse funktions taster, i stedet for bare at holde sig til det stil rene. Der er så meget plastik på tastaturet, at man slet ikke får den high end følelse, som man normalt får med Roccat produkter.

Jeg er vild med skinnen og have et sted at placere min telefon, og skinnen er også gennemført. Men til at tage opkaldet, så har jeg allerede den funktionalitet i mit Roccat Kave headset, som ligeledes er tilsluttet via. Bluetooth. Så hvis du allerede har Roccat Kave headsettet, så forsvinder 50% af hele konceptet omkring Roccat Skeltr. Ligeledes hvis du allerede har en base til at kontrollere lyd, som der eksempelvis hører med til Roccat Kave og du gerne vil integrere Roccat Skeltr på samme tid med sine funktioner, så ender du op i en masse lednings kaos.

Jeg var nød til at tilslutte på følgende måde:

 1. Roccat Skeltr USB i computeren.
 2. Roccat Kave basen i computeren.
 3. Roccat Skeltr AUX & MIC i Roccat Kave basen.
 4. Mine højtalere i Roccat Skeltr.

Det er ikke holdbart overhovedet. Så hvis du allerede har en base til at kontrollere din lyd, som du er tilfreds med, vil jeg ikke foreslå Roccat Skeltr.

Der er ligeledes ting, som ikke virker gennemtænkt. Stort set alle billeder som Roccat har fremvist, så ligger enhederne ned i skinnen, er de også nød til hvis du vil have lyd og oplader tilsluttet. Men min telefon fungerer kun “liggende” indeni i apps. Så hvis jeg eksempelvis skal besvarer en SMS, skal jeg navigere ind i SMS’et via fingeren, med en telefon som er på siden hvor skærmen ikke følger med, før at jeg er inde i SMS’en.

Roccat Skeltr er desto mindre ikke et super spændende produkt. Og der er ingen tvivl om at Roccat igen viser fremtiden. Dette her er helt sikkert kun starten. På et tidspunkt vil der være indbygget dock i tastaturerne til vores enheder, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Der findes bedre tastaturer i samme prisklasse. Det er der ingen tvivl om. Men Roccat er på rettet vej. Jeg vil virkelig gerne se en kombo imellem Roccat ISKU | FX og Roccat Skeltr.

NavnRoccat Skeltr
Signalfrekvens1.000 Hz
ForbindelseUSB, Headset passthrough
TastaturteknologiMembram taster
Macro8 Programmerbare taster
Kabel1,8 meter
ProducentRoccat

Integration af din enhed:
Roccat Skeltr giver dig muligheden for indtaste beskeder nemt og hurtigt på din mobile enhed.
Du kan ved et tryk på Skeltr tastaturet skifte mellem at skrive på din computer eller på din mobile enhed.
Dette betyder at du hurtigt kan besvare eventuelle beskeder på din telefon og hurtigt komme tilbage og koncentrere dig om dit spil.

Administrer Lyd og Opkald:
Når du vælger at tilslutte dit headset og smartphone til Skeltr tastaturet.
Så har du muligheden for at besvare opkald ved at trykke på en enkelt knap.
Udover at besvare opkald så kan du ved at trykke på en anden knap, lytte til den musik du har gemt på din telefon.

Companion-App:
Smartphones bliver hele tiden kraftigere og kraftigere. Dette resultere i flere og flere apps som integrere din smartphone i din gaming oplevelse.
Med Skeltr’s dockingstation kan du nemt placere din smartphone i en centreret position hvor du nemt kan bruge din smartphone som en fjernbetjening, der kan tilpasses til din computer.

Roccat Swarm:
Swarm softwaren kan både anvendes på din computer eller på din mobile enhed.
Via computeren kan du nemt forbedre din gaming oplevelse ved at fungere som en software og driver pakke samt en oversigt over alle dine roccat produkter.
Via din mobile enhed kan du nemt og hurtigt starte dine spil, samtidigt kan du overvåge din computers GPU og CPU termperture.
Derudover kan du tilpasse indstillingerne på Skeltr som f.eks. baggrunds belysningen, Talk FX og AlienFX

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roccat Skeltr Anmeldelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.