Gamer Tastatur Guide

Razer BlackWidow Ultimate 2013 Gaming Tastaturet giver virkelig stor mulighed for at kunne spille diverse computerspil uden problemer – primært FPS skydespil.

Dens lækre design, gør at den har en perfekt komposition i forhold til tasterne, og du vil derfor ikke opleve at trykke på den forkerte knap. (Måske en gang eller to om året)

Tastaturet har On-The-Fly makro optagelse og profiler, som gør det muligt at optage makroer, for derefter at kunne afspille dem igen, uden at fjerne fokus fra dit computerspil.

Tjek prisen her

Tastaturet kan desuden holde til, at du trykke på op til 10 taster, før tasturet jammer.. Hvis du spiller på et ældre gaming tastatur, kan dette bl.a. være et problem, da tastaturet kan stoppe med at svare, hvis du trykker på for mange taster af gangen.

About The Author

Matekick
Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.