Gamer Tastatur Guide

Kongen over G-tastaturerne er landet. Byd velkommen til Logitech G19 tastaturet, som klart har taget Logitech fans med en storm. Bare ved at kigge på billedet herunder, kan den rutineret gamer sagtens se hvilket brand der har fabrikkeret dette stykke gamer udstyr.

Det velkendte farvedisplay i toppen af tastaturet – denne gang måler det 320 x 240 pixels, så der er rigelig med plads til at se på, hvis du indstiller displayet til at vise in-game statistikker.

Som alle tidligere logitech gaming tastature, så er den lavet med et multiformål – den retter sig altså ikke kun til én bestemt spilgenre, men rettes mod alle slags gamere – casuals som øvede.

Der er så meget at skrive om tastaturet, men jeg vil prøve at gøre det kortfattet, så dette lille afsnit ikke kommer til at fylde for meget.

I tastaturet kan du finde 2 USB 2.0 porte, så du kan tilslutte musik, mobil oplader, usb stik, eller hvad du nu skulle have lyst til at indsætte i tastaturet.

Til MMO spillerne derude, så er der 12 konfigurerbare G-taster, hvor du kan lave 3 forskellige profiler, så der er jo egentlig 36 forskellige funktioner, hvortil du kan binde dine in-game makroer.

Du kan anvende tastaturet til både hverdagsarbejde og gaming – når du er in-game, slår tastaturet over på “gaming-mode”, så du ikke får irriterende afbrydelser, hvis du kommer til at ramme windows-knappen. Og på den anden side er der let adgang til computerens stifinder og mediefiler (musik, videoer, film osv.) igennem tastaturets genvejsknapper.

About The Author

Matekick
Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.