ASUS Rog Swift PG348Q Gaming skærm

ForsideGamer SkærmASUS Rog Swift PG348Q Gaming skærm

Beskrivelse

Udvider din Gaming Horisont
Asus’s nye monitor flagskib har et ultra bredt skærm format som omslutter dit synsfelt og giver dig en mere fordybende gaming oplevelse.
Kombinationen af den høje opløsning på 3440×1440 curved ultra-wide display og anvendelsen af et IPS-panel, giver den dig en forbedret farve gengivelse og høj detaljeret billede, der gør det nemmere at udvælge dig dine targets.
Med den avanceret displayteknologi, får du en opdateringshastighed på 100 Hz og Nvidia G-sync, giver monitoren dig en lyn hurtig og glidende oplevelse der fjerner de blokeringer der kan være mellem dig og din sejr.
Kombiner det med det pansrede design og mange Asus funktioner, så har du opskriften på succes.

Design
Rog Swift PG348Q fremhæver den innovative udvikling af ASUS ROG, PG348Q har allerede modtaget stor ros og vandt 2016 CES Innovation Award

Den har et rustikt og industrielle design med det nye Armor Titanium og Plasma kobber- farveskema, samt det indbyggede ROG-lyseffekter på sin stander. Så fuldender den dit Gaming set-up.

Fordybning
ROG Swift PG348Q har en opløsning på 3440 x 1440 fordelt 34-tommer, med et Ultra-Wide QHD panel.
Med 109 PPI, får du den ultimative gaming eller film oplevelse. med sit 21:9 ultra-wide panel giver den dig 35 % mere skrivebords plads, som giver dig et større synsfelt i dit spil.

Panoramisk Gaming Arena
Den buede skærm giver dig en mere afslappende oplevelse, da alle punkter på skærmen er lige langt fra dine øjne, så du får en god god gaming oplevelse selv ved anvendelse over længere tid. Udover det så omslutter det buede display dig, så du bliver fængslet af dine film og spil.

Skærmen giver dig levende og naturtro billedere, da den har 100% RGB farveskala, som betyder at skærmen er kalibreret til at vise så nøjagtige farve som muligt, den har et 1000:1 kontrastforhold og 10-bit farve for 1,07 milliarder forskellige nuancer.

Opdateringshastighed
ROG Swift PG348Q har en opdateringshastighed på 100 Hz, dette minimere lag og motion blur, så i selv hurtige scener som i first person shotters eller racer spil. Opdateringshastigheden lader dig spille på ultra indstillingerne og stadig have en smooth gaming, så du altid reagere først.
OBS! Det foreslås at man har et Geforce GTX 980 ti eller derover for at få den bedste oplevelse.

Turbo Key
ROG Swift PG348Q har en knap der lader dig skifte mellem 60 Hz og 100 Hz uden at skulle have adgang til grafikkontrolpanelet.
Soil som har et langsommere gameplay, så som MOBA spil, anbefales det at man anvender 60 HZ
Hvis man spiller hurtigere action spil så som First person shooter, så anbefales det at man anvender 100 Hz

NVIDIA G-Sync
NVIDIA G-Sync teknologi giver en lækker og hurtig gaming oplevelse, ved at minimere Screen tearing, stutter og input lag.
ROG Swift PG348Q giver en mere smooth og lag fri visueller, når du spiller selv de nyeste visuelt smukke spil.

Gameplus
Du kan tilføje at tilføje et vedholdende crosshairs og finjustere deres position,  som kan hjælpe dig med at sigte bedre, selv i spil hvor der ikke er sigtemidler.

Du kan tilføje en timer, så du kan holde styr på tilbagevendende drops, respawns og andre tidsbaserede ting.

Du kan også tilføje en FPS counter som viser hvor mange billeder i sekundet skærmen viser.
Denne funktion kan hjælpe dig med at finde en grafik indstilling som køre med flest FPS i sekundet

Gamevisual
Asus Gamevisual teknologi giver dig nogle skærm indstillinger der kan optimere din grafiske oplevelse ved forskellige aktiviteter.

  • FPS – Høje kontrastindstillinger der forbedrer synligheden i mørke omgivelse
  • sRGB – Bedste indstillinger til at se billeder og grafik
  • Landskab – Giver et større lysinterval og graduere kontrasterne. Sætter farvemætningen i vejret
  • Racing – Reducere lag, så den er ideel til racerspil
  • Cinema – Ændre kontraster og farvemætning, giver et levende og livagtigt billede
  • RTS/RPG – Forbedre farvemætning og kontrast skarphed for at give mere detaljeret billede

Rammeløst design
Designet til den ultimative battlestation, da det rammeløse design giver den bedste effekt, når man opsætter med flere skærme.

Robust Forbindelse
ROG Swift PG348Q har mange tilslutningsmuligheder, blandt andet DisplayPort 1,2 & HDMI. Derudover fire USB 3.0 porte, som du kan bruge til din mus og tastatur.

Ultralavt blåt lys
ROG Swift PG348Q har også Ultra-Low Blue Light filters, som beskytter dig imod skadeligt blåt lys. Du kan hurtigt vælge imellem 4 forskellige filterindstillinger.

Flicker-Free teknologi
ROG Swift PG348Q reducere flimren som giver en mere behagelig gaming oplevelse. Dette reducere overanstrengelsen af øjet og andre skadelige effekter, efter nogle lange gaming sessioner.

Ergonomisk Design
ROG Swift PG348Q har et specielt ergonomisk design, den har dreje – tilt og højdejustering, så kan finindstille visning position.

Smart Luftventil design
ROG Swift PG348Q har et kølelegeme der er endnu større end på andre skærme, udover det så anvendes der konvektionsstrømme igennem Smart luftventiler. Dette blæserløse system sikre at den er lydløs og vedligeholdelsesfri.

Yderligere information

Diagonal Størrelse

34"

Dimensioner-hxbxd

55,8 x 82,9 x 29,7 cm (med stander)

Opløsning

3440 x 1440

Responstid

5 ms (grå-til-grå)

Skærmformat

Widescreen – 21:9

Producent

ASUS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ASUS Rog Swift PG348Q Gaming skærm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som pensionsrådgiver. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.