Gaming Headset - Banner - Guide

Det unikke hvide (kan også fås i sort) design fik med stor prestige skudt SteelSeries vej, for at blive leverandører indenfor gaming udstyr, igang.

Med SteelSeries Siberia v2 gamer headset, er du sikret fantastisk kvalitet, let vægt, lækkert design – der er tænkt over det hele.

Du kan sidde oppe hele natten uden at hørebøfferne irriterer dig, og lyden der leveres er i sindssyg høj kvalitet, så du vil altid være fjenden ét skridt foran, eftersom du ikke behøver at have visuel kontakt med dem, for at vide hvor de er.

Image

 

button

Dette hvide gamer headset, er det mest anvendte indenfor gamer verdenen, og det er ikke uden grund. Lige siden de skød deres første serie af gaming headset afsted, har de klart domineret markedet. Her får du – uden tvivl – valuta for pengene.

Det er hele kombinationen der har gjort, at SteelSeries Siberia v2 er det helt store indenfor gaming udstyr – ja, selvfølgelig kombineret med resten af SteelSeries’ produkter 😉

Jeg anvender ikke selv headsettet, da jeg bruger lillebroren SteelSeries  5H v2, som i øvrigt også kan anbefales.

Nå – jeg må hellere tale lidt mere i dybden omkring Siberia v2 headsettet. I bliver jo ikke rigtig overbevist af den skrabede omtale i toppen af artiklen.

Lyddæmpende effekt

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 22.52.11

Hvis du er super fokuseret, når du sidder og spiller, så kan denne funktion klart være en fordel. Designet af ørebøfferne og stoffet gør, at du ikke kan høre dine omgivelser – eller jo, hvis din bedste ven står og skriger dig i hovedet, så kan du. Det er meget individuelt, hvordan den enkelte foretrækker at lytte til sit spil, så derfor er dette en vigtig detalje. Du skal nok regne med at tage headsettet af, hvis du skal svare personer der kalder på dig.

Styr volume og mikrofon med hånden

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 22.51.18

Ja, denne funktion er ikke overraskende. De fleste headsets har den, og uden at vi aner det, er det nok en af de største, mindste, detaljer. På ledningen sidder der en connector, hvor du kan slå mikrofonen til/fra, og du kan også indstille på volumen, så din lyd bliver helt tilpas.

Træk din mikrofon ind

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 22.51.29

Det største problem ved headsets er, at de som regel har et udseende, så vi ikke kunne finde på at tage dem med, når vi går i skole, går rundt i byen eller bare er udenfor værelset. Dette er ikke situationen med Siberia v2. Du kan trække mikrofonen ind, så den bare ligner et moderne headset, så den også er venlig omkring andre mennesker. (I den forstand, at du ikke ligner en der lige har forladt Azeroth for at hente pizza)

Bedste headset 2013

Hvis jeg selv skulle udvælge det bedste gamer headset i 2013, ville mit valg nok falde på denne. Jeg spiller selv primært First Person Shooter (FPS) spil, og derfor er specifikationerne i dette headset helt ideelle for mine forhold. Vi tæller lige nu december 2013, og jeg har endnu ikke oplevet, at den har fået en værdig modstander. Måske kommer Razer eller Logitech med en i 2014, who knows?

 

 

About The Author

Matekick
Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.