ROCCAT Modulok – Headset Stander

ForsideGamer HeadsetROCCAT Modulok – Headset Stander

Du kan allerede købe Modulok nu, dog kan du ikke købe de forskellige komponenter endnu, da Roccat har valgt at gå i dialog med alle deres kunder, i forhold til hvilke moduler som de skal udvikle.

Beskrivelse

Verdens første modular headset Stand

Vi har aldrig haft skrevet direkte om standere og holdere før, men denne her fra Roccat er simpelthen så unik at den var vi nød til at dele med jer. Dette er et af Roccat’s nye produkter i 2017, som er en headset stander, som du kan tilpasse fuldstændig som du har lyst til.

Du kan allerede købe Modulok nu, dog kan du ikke købe de forskellige komponenter endnu, da Roccat har valgt at gå i dialog med alle deres kunder, i forhold til hvilke moduler som de skal udvikle.

Når du køber Roccat Cross headset, så får du automatisk en Roccat Modulok med.

Ikke færdig endnu, men du kan hjælpe!

Som sagt, så kan du sagtens anskaffe dig Modulok og bruge den som headset stander ( Den fungerer til samtlige Roccat headset ) men du kan dog ikke tilkøbe moduler endnu til den. Tværtimod kan du vælge at være en del af den gruppe som ender med at inspirerer Roccat til hvilke moduler som de skal lave.

Du kan læse mere her og se hvordan du selv kan deltage i den spændende udvikling. Roccat prøver mere og mere at gå over i den modularer udvikling, i forhold til at man selv skal kunne tilpasse sit udstyr som man selv har lyst til og vi byder dette tiltag hjertelig velkommen fra Roccat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ROCCAT Modulok – Headset Stander”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.