Roccat Khan Pro Anmeldelse

ForsideGamer HeadsetRoccat Khan Pro Anmeldelse

828,00DKK

“Lyden i Khan Pro er formidabel – Intet mindre. Det var en fornøjelse at spille blandt andet FPS spil. På nogen punkter, vil jeg vove at påstå at det var bedre end mit ellers ret meget dyrere Roccat Kave Headset. Man var aldrig i tvivl om hvor skuddene kom fra.”

Find billigste pris

Varekategori:

Beskrivelse

Roccat Khan Pro Anmeldelse
Et utrolig prisvenligt headset, til en utrolig venlig pris.
Positivt
  • Lukker fint af på ørerne
  • Vægten
  • Lyden
Negativt
  • Føles meget plastik
5.0Total
Reader Rating: (0 Votes)

Jeg har igennem den sidste uge haft testet Roccat Khan Pro.

Roccat Khan Pro er et ret fantastisk Headset, som giver en rigtig mange nydelser, til en meget billig pris.

Designet

Roccat Khan Pro er et ret simpelt headset, du har hvad du har behov for, og så ikke så meget mere.

Mikrofonen er fast tilknyttet head sættet og kan tages op, når man ikke har behov for den. Der er volume kontrol på selve headsettet, her er jeg dog gladest for når det er på ledningen, men er meget smag og behag, det fungerer, men jeg kom ofte til at skrue op og ned ved et uheld, på trods af placeringen. Men skal ikke benægte at jeg har været lidt klodset.

Roccat Khan Pro er et meget let headset, i min optik også lidt for let, men gjorde faktisk også at det var rart at have på i længere tid, da man ikke har den massive følelse i hele knolden bagefter. Men når man sidder med Khan Pro i hånden, så føles det som meget plastik og ret billigt.
Khan Pro er også primart plastik, på nær 2 metal stænger ude i hver sin side.

Men Khan Pro sidder godt, der bliver lukket fint af til ørerne, og det er generelt bare en fornøjelse af have Khan Pro på. Så der tænker man ikke over at det faktisk primært er rå plastik man sidder med ovenpå hovedet.

Lyden

Lyden i Khan Pro er formidabel – Intet mindre. Det var en fornøjelse at spille blandt andet FPS spil. På nogen punkter, vil jeg vove at påstå at det var bedre end mit ellers ret meget dyrere Roccat Kave Headset. Man var aldrig i tvivl om hvor skuddene kom fra.

Jeg prøvede en dag på arbejdet, at tage Khan Pro med og sidde med det på hele dagen og hører musik. Lyden er også god til musik, men falder dog en smule igennem hvis der er lidt for meget bas i numrene.

Konklusionen

Det har været en fornøjelse at bruge Roccat Khan Pro den seneste uges tid. Er ikke sikker på at jeg ville bruge det som mit primære headset, men ville klart være et headset, som er optimalt til at tage med ud, hvis man skal til LAN eller lignende.

Til prisen, som er utrolig venlig, får du altså virkelig rigtig meget for pengene.

Så står du og mangler et headset til bærbaren, eller til at tage med ud til LAN eller lignende, kan jeg klart anbefale Roccat Khan Pro.

Tjek prisen her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roccat Khan Pro Anmeldelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.