Roccat Khan Aimo Anmeldelse

ForsideGamer HeadsetRoccat Khan Aimo Anmeldelse

709,00DKK

“Et stilfuldt headset med perfekt lyd.”

Roccat Khan Aimo giver dig en taktisk indlevelse i FPS, så du altid ved hvor du bliver skudt fra, og du har nemmere ved at lytte efter fjender, der prøver at snige sig ind på dig.

Find billigste pris

Varekategori:

Beskrivelse

Roccat Khan Aimo Anmeldelse
Positivt
  • Lyden
  • Vægten
  • Design
Negativt
  • Stiv ledning
4.5Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)

Jeg har de sidste dage haft fornøjelsen af at teste Roccat Khan Aimo.

Og det er headsettet jeg har manglet i mit liv.

Komfort og Design

Med Roccat Khan Aimo får du et flot og stilfuldt headset, som er så fantastisk komfortabelt at du til tider glemmer at du har dem på, selv for dem som bruger briller så der vil ikke være nogen irritation bag ørene, som man kan få af nogle headsets. Selve headsettet vejer kun 275 gram, og kombineret med de bløde ørepuder af viskoelastisk skum som tilpasser sig, har du ingen problemer med at sidde i lange gaming sessioner og dominere dine fjender på slagmarken. Mikrofonen kan tages op når du ikke længere har brug for den og du kan indstille lydstyrken og surround sound på headsettet, som reagere med det samme, og er nemt tilgængelig.

Lyden

Den fantastiske lyd som du får med 7.1 surround sound, skyldes det indbyggede hi-fi-lydkort (24-bit, 96 KHz, DAC) der giver dig en fantastisk indlevelse i dit spil. Denne indlevelse er perfekt til FPS da der bliver leveret en sådan præcision og klarhed at du altid vil være i stand til at høre hvor der bliver skudt fra, og du vil være i stand til at finde de fjender som sniger sig rundt omkring dig. Dem du spiller med vil også nyde godt af Roccat Khan Aimo, da lyden som kommer gennem mikrofonen er helt klar og uden støj, hvilket giver en behagelig oplevelse, og under pressede situationer kan betyde forskellen mellem nederlag og sejr.

Roccat Swarm

Roccat Swarm er et softwareprogram der gør dig i stand til at justere alle dine Roccat enheder, nemt og intuitivt. Angående Roccat Khan Aimo giver det dig ikke kun mulighed for at justere lyset i dit headset så det matcher dine andre enheder, men du vil også kunne justere lyden så du får lige præcis den spil indlevelse som du ønsker.

Konklusion

Der er kun en enkelt ting der forhindrer mig i at give Roccat Khan Aimo en perfekt score, og det er ledningen. Ledningen er en anelse for kort, og da den skal sidde i USB stik skal du have din computer forholdsvis tæt på hvor du sidder. Ledningen har også en tendens til at krølle, hvilket gør at den vil af og til føles at den sidder i vejen. Men når du har fundet ud af hvordan ledningen skal håndteres, har du et fantastisk headset du aldrig bliver træt af at have på hovedet, til en rigtig god pris, som du skal lede længe efter at finde bedre.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roccat Khan Aimo Anmeldelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author