Gaming Headset - Banner - Guide

Hvis du er tændt af på et headset, som du både kan anvende til musik og gaming, så er Razer Kraken Pro nok et passende headset for dig. Her er et pragteksemplar på et headset, som også bliver anvendt af bl.a. Team VeryGames på den internationale counter-strike scene.

Dens vægt på 293 gram gør, at den er perfekt til langtidsbrug, og du kan uden problemer sidde og spille computer en hel nat, uden at tage dem af.

Image

 

Image

 

Designet er moderigtigt, og minder om Beats by Dre headset, hvorfor de også er blevet rigtig populære blandt unge gamere, fordi de kan anvende dem i hverdagen.

 

Mikrofon kan trækkes ud fra venstre hørebøf, og fungerer perfekt, eftersom man ikke rigtig gider at rende rundt med et headset, hvor et mikrofon stikker ud af hele tiden.

About The Author

Matekick
Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.