Creative Sound BlasterX H5 anmeldelse

ForsideGamer HeadsetCreative Sound BlasterX H5 anmeldelse

306,00DKK

Sublim kvalitet, og et fokus på fantastisk lyd, har gjort Sound BlasterX H5 til et headset som opfylder alle de høje krav som gamere har til deres headsets.

Find billigste pris

Beskrivelse

Creative Sound BlasterX H5 anmeldelse
Positivt
  • Fantastisk pris
  • Komfortabelt
  • Sublim lyd.
Negativt
  • Kan for nogle godt virke afskræmmende at de er gået væk fra pangfarver.
4.3Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)

 

BlasterX H5Hvis du er træt af de evindelige headsets som har mere fokus på at andre folk skal se at du har lige præcis dette headset på. Som har fået påsat et hav af LED pærer i skrigende farver for at øge prisen. Som i langt højere grad vælges grundet deres lime-grønne eller postkasse-røde look i stedet for at have fokus på hvad headsettet kan rent mekanisk.
Så synes jeg du bør kigge efter Creatives nye indslag. Creative har nyfortolket deres gaming-headset brand og går med Sound Blaster X H5 seriøst ind i kamen om gamernes gunst. Det gør de med fokus på det der er vigtigt, nemlig: Komfort, Kvalitet, og Pålidelighed.

 

BlasterX H5Før jeg anmelder BlasterX H5 vil jeg lige bruge et sekund på at nævne Creatives BlasterX Acoustic Engine som gør dig i stand til at forme den lyd du hører som du selv finder bedst. Jeg er en stor fan af når producenterne lader det være op til kunderne at kunne indstille headsettet som man individuelt finder bedst.

Hvis du er den type som holder af de dybe basslyde så kan du indstille BlasterX H5 så du får det som du gerne vil have af det.

 

BlasterX H5Creative markedsfører BlasterX H5 med ordene “Great Sound” og det kan de stå inde for. Deres BlasterX modeller har det de kalder Fullspectrum Drivers som gør dig i stand til, i langt højere grad, at kunne høre hvorfra lyden kommer i forskellige spil. Eksempelvis er det i Rust og CS:GO vigtigt at kunne høre hvorfra lyden kommer, og det kan de sagtens stå inde for. BlasterX H5 er gennemtestet i Rust og CS:GO og jeg kan tydelig mærke forskel på eksempelvis dette headset, og mit In-Ear headset. Jeg får bedre forudsætninger for at præstere med BlasterX H5. Komforten er også i sit højsæde med BlasterX H5. Det er et letvægtsheadset som samtidig med at have det rå look i fokus, også vægter komforten højt med hukommelses ved ørerne og et let, men stærkt materiale. Ledningen er lavet med flettet nylon omkring så man undgår skader på kablerne hvis de filtrer sig sammen.

Prisen på BlasterX H5 er en overraskelse som man vil blive glad af. Til trods for den sublime kvalitet og følelsen af at sidde med et produkt i hænderne, som burde koste over 1000kr, og kan sammenlignes med produkter i den højeste ende af skalaen.

Jeg har fundet mit nye favoritheadset. Jeg er simpelthen vild med BlasterX H5. Det har alle de kvaliteter jeg leder efter. Og hvis du er utilfreds med lyden, så kan du indstille den så du får det du leder efter.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Creative Sound BlasterX H5 anmeldelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som pensionsrådgiver. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.