XDG ude af LCS

I aften er XDG Gaming blevet slået ud af LCS efter at de har tabt 3-0 til det kinesiske LMQ.

Efter tre intense kampe vandt LMQ, som har ligget i toppen af den amerikanske Challenger Series i lang tid, stort. LMQ kom til USA tilbage i starten af den nu afsluttede LCS sæson, hvor målet var at komme i LCS. Efter at have efterladt al bag sig er dette nu lykkedes for dem.

Holdet har siden de flyttede til USA i december vundet adskillige titler hvor de mest nævneværdige er NACL Season 2, NA Challenger Playoff og NA Spring Challenger Series. 

Med sejren i hus har ejeren af klubben LMQ, Eno Li, udtrykt sit ønske om at flytte spilleren Uzi som spiller på deres søsterhold til holdet i USA.

Hvad der sker med XDG vides ikke endnu, men rygter om at holdet vil begynde at falde fra hinanden er allerede begyndt. Løbet er kørt for dem i den kommende sæson, og det er et kæmpe fald de har været igennem.

De startede ud med at være til VM, hvorefter de skulle kæmpe i denne sæson, hvor alt gik galt for dem. Nogle ændringer blev lavet på holdet, men dette virkede ikke. Motivationen faldt længere og længere ned og især spilleren Zuna har været offer for fansnes hertz.

Der er ikke blevet offentliggjort nogle statements fra nogle af spillerne på begge hold endnu. Flere XDG spillere har dog prøvet at taget det med oprejst pande hvor senest Sheep har skrevet følgende på twitter:

Although we lost the game I ain’t going home with nothing. Filled my bag with snacks from the studio before leaving. Definitely worth.

De fem spillere der nu gør karriere i den største liga i USA er:

ackermanXiao Wang (肖旺)Top
NoNameZhou Qi-Lin (周祺琳)Jungle
XiaoWeiXiaoYu Xian (余显)Mid
VasiliiLi Wei-Jun (李威俊)AD
MorZhang Hong-Wei (张洪伟)Support