Sangam

VM traver til Sydkorea

Riot afholder deres næste VM i League of Legends i Sydkorea – De har nu oplyst at det vil blive i Sangam Stadium, som i 2002 havde kampe til VM i fodbold.

Sangam Stadium er det næststørste stadion i Korea og har plads til cirka 66000 eSportfans. Derudover findes der utallige pladser for journalister, VIPs, sponsorere og meget andet grej.

Stadionet blev opført i 2001 og kostede omkring 185 millioner US Dollars. Det har stadig ikke været muligt at få dækket alle sæderne og derfor få udsolgt – Om det er muligt med eSport er stadig uvist, det bliver spændende at se når billetsalget begynder.

Det er dog kun semifinalerne som vil blive spillet på det pragtfulde stadion. Riot har valgt at fordele kampprogrammet udover et område, således at gruppespillet vil blive spillet i Thailand og Singapore, for derefter at fortsætte til Busan indtil de rammer semifinalerne.

Det er det koreanske hold SKT T1 K som står skal forsvare tronen når det hele går løs. De er dog inde i en dårlig stime for tiden, og om de kan nå at blive klar må kun tiden vise.

Riot har sammen med lanceringen af lokalitet også lanceret at der vil være flere regionale hold med – Det er det latinske vinderhold som skal kæmpe mod det brazilienske vinderhold for en plads til VM.

Imens er det Tyrkiet, Oceanien og CIS som vil komme til at kæmpe mod hinanden om en plads. Disse kampe vil blive vist til LCS EU Regional Finals.

Du vil kunne holde dig selv opdateret inde på LoLeSports.com hvor Riot har lovet at komme med nye nyheder omkring billetsalg og meget mere.

Vi laver selvfølgelig en opsamlingsnyhed og vil være en af de første til at skrive når billetsalget bliver offentliggjort!

Tror i at SKT T1 K har muligheden for at generobre deres trofæ og lade dem stå i Korea for andet år  træk?