Udover League of Legends i denne weekend, finder verdensmesterskaber i Call of Duty også sted, i USA, Los Angeles.

Spillet der skal spilles er Call of Duty: Ghosts. Som hovedarrangør har Activision meldt sig på banen, med støtte fra XBOX, Gfinity og den store turneringsarrangør MLG.

Alt i alt skal 32 hold duellere om det svimlende beløb $1.000.000, et beløb som vi andre kun kan drømme om. Blandt deltagerne har vi kun 1 spiller fra det gamle verdensmesterhold. Det er Karma som deltager med holdet CompLexity. Mange bookmakere også valgt CompLexity til at være favoritter til at vinde titlen og de mange dollars.

Af andre store amerikanske hold har vi Team Kaliber som er blodtørstige efter at få fat i en førsteplads efter utallige andenpladser ved flere amerikanske turneringer.

I Europa har vi TCM som skal sikre at trofæet går til eSportens stærkeste kontingent: Europa! Den gamle og stolte organisation SK-Gaming deltager også i weekendens turnering – Mon drengene vil præstere op til SKs filosofi?

 

Links:

http://dk.ign.com/news/2739/esports-call-of-duty-championship-2014-i-weekenden#

Stream

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.