Tjen penge – og støt Diabetesforeningen

Den 1. juni får din klub en formidabel mulighed for at smide lidt ekstra øre i klubkassen. Det sker efter at Diabetesforeningen holder en landsindsamling, som går til børn med diabetes.

Foreningen der står bag arrangementet mangler i den forbindelse omdelere. De har derfor valgt at støtte sporten, hvilket også kan gavne eSporten hvis vi griber chancen.

Alle klubber der samler penge vil få 15% af de penge de har samlet – Dvs har du samlet 100.- vil jeres klub få 15.- til aktiviteter. Så står i og mangler nyt udstyr til klubhuset eller lign., så vil det være en oplagt mulighed.

I skal ikke tænke på hvor i skal gå hen, da Diabetesforeningen vil sørge for at lave ruter til jer, samtidig med at de sørger for i har de rette materialer med.

Det vil tage omtrent 2-3 timer at gå ruten (Det gjorde det sidste år), og i skal derfor være klar på at bruge en god bid af en dag til dette. En rute gav i gennemsnittet 1000.-, hvilket hurtigt kan blive en god sjat for computerklubberne.

De penge der bliver indsamlet vil gå til kurser for børn, unge og pårørende. De vil ligeledes gå til oplysning og forskning på området. På de kurser der vil blive afholdt vil man lære om hvordan man lever med diabetes samtidig med at de kommer ud og oplever andre familier med samme problemstillinger.

Du kan læse alt om det her:

http://www.diabetes.dk/goer-en-forskel/landsindsamling/til-foreninger.aspx