Tabzz har svaret på et spørgsmål inde på Ask.fm hvori han blev spurgt hvad han ville gøre hvis Kiwikid kom til hans hold, Alliance og erstattede Nyph.

Tabzz nægter at spille på hold med Kiwikid

Og svaret var enkelt; Ville det nogensinde ske at Alliance tilføj Dignitas egen supportspiller Kiwikid – Så ville Tabzz kort sagt smutte fra holdet eller spørge om Alliance ville foretage endnu en udskiftning.

Årsagen til at han ville tage så drastiske midler i brug skulle angiveligt være på grund af at Kiwikid ikke ville formå at spille på det høje niveau som Tabzz gerne vil. Helt konkret udtalte han:

well if i’m being realistic, i’d probably choose to leave the team or urge the organisation for another roster change. I’m not trying to be mean or rude here, but I don’t see a point in playing competitively if I think I can’t be at the top.

Alliance har for lidt over en uge siden netop vundet det europæiske mesterskab ved at afslutte som en absolut etter i LCS.

Hvis vi kigger over atlanten ligger Dignitas til at skulle spille om 5 eller 6 pladsen – En kamp hvor taberen skal ned og kæmpe mod et challengerhold om endnu en sæson i Riot Games prestigefyldte LCS.

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.