tabe

Tabe vender tilbage

En kinesisk hjemmeside har i dag skrevet at Tabe vender tilbage – Han har ligeledes bekræftet det på den kinesiske udgave af twitter.

Det kom frem på reddit tidligere på året at Tabe var banned for alt kinesisk LoL aktiviteter, da han har ude og udtale sig kritisk om L.ACE. Det var dog kun et rygte ifølge Karonmoser:

To my knowledge, Tabe’s blacklisting from L.ACE was never actually more than a rumor. He’s been coaching all season (SPG before VG)

Han har dog ikke været aktiv som spiller, hvilket Karonmoser også skriver. Han har i de 6-7 måneder hvor han har været inaktiv været cheftræner for et LSPL hold (Ligaen lige under det kinesiske LPL).

Vi skrev tidligere på året at Stand Point Gaming og Vici Gaming slog sig sammen og blev til to hold, og det er disse to hold som han har været træner for.

Tabe var især kendt for at gøre Annie populær i supportrollen. Han har ligeledes spillet Cassiopeia som har vakt stor opsigt. Tabe var især kendt for at ville skifte til et amerikansk eller europæisk hold efter Spring Split, da han snakker flydende engelsk. Især det kinesiske hold LMQ i USA var der stor tale om. Skiftet skete dog aldrig.