Om to ugers tid åbner dørene op til Copenhagen Games 2014, hvor der er udsigt til en masse spændende kampe i alle titler.

Det er i morgen d. 7 april tilmeldingsfristen udløber. Når du ikke at tilmelde dig går du glip af at deltage i et LAN der kan være et af årets mest spændende. Du vil gå glip af at se hold som 3DMAX, Dignitas, Titan, Fnatic, Lemondogs, Mousesports og det mest vindende hold nogensinde, Ninjas in Pyjamas alene i spillet Counter Strike: GO. Der er i alt tilmeldt 57 hold, og du kan se deltagerlisten her.

I CSGO kommer der også et pigemaraton. Der er dog ikke ligeså stor fremmøde som i den mere seriøse drengeafdeling, men de formår alligevel at præstere 11 hold.

I League of Legends kan vi også nævne store navne som Ninjas in Pyjamas, det danske mandskab Reason Gaming, SK Gaming Prime og det tidligere LCS hold, Mousesports.

Til Copenhagen Games er der også Starcraft på menuen, et spil som trænger til noget mere kærlighed herhjemme i Danmark. På deltagerlisten har vi danske topspillere såsom Snovski, Spacemarine, Pink, Strintern og Bunny. Af de mere internationale spillere kommer der Happy fra klubben Empire, TLO fra Liquid og Krass.

Links:

http://copenhagengames.com/the-event/participants/

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.