Se All Stars med dine venner

RIOT sidder aldrig stille – Og denne gang er de i gang med endnu et tiltag på deres hjemmeside.

Op til prestigeturneringen All Stars i Paris har RIOT har fået en side på deres hjemmeside hvor du kan gå ind og tjekke om der bliver holdt nogle baraftener med League of Legends. Du kan komme til siden ved at klikke her.

Hele konceptet stammer fra Starcraft2, og er ofte blevet kaldt Barcraft.

Der er allerede blevet lavet adskillige arrangementer med dette. I Danmark har vi kun en arrangør i form af Tistrup Netparty, som har valgt at placere deres ved Esbjerg-området. Er man i udlandet er det stadig en mulighed at komme til et arrangement da det også bliver holdt i England, Frankrig, Holland, Polen, Serbien – Ja selv Island har gang i en.Om der kommer flere i Danmark vides ikke, men København plejer oftest at holde eSportsarrangementer. Vi holder jer opdateret for mere.

Er du derimod en arrangør og vil have dit arrangement på listen kan du trykke her, hvor du vil blive vist hen på en sidemed tilmelding. Vær opmærksom på at have vigtig information om dit event klar. Du skal også være i god tid ude – RIOT anbefaler at man skal være ude 10 dage før det bliver afholdt.

Links:

http://viewingparties.euw.leagueoflegends.com/en/#/2014-03-30/2024-03-31