Rygter: Santorin til Millenium

Det er det engelske medie Cadred.org som har startet rygterne om hvorvidt Lucas ‘Santorin’  Larsen bliver en del af den nye startfemmer for holdet Millenium.

LoLeSports.com har tilføjet Santorin til Milleniums holdside, hvilket kan bekræfte rygterne om skiftet. I kan se Milleniums side her. Efter at den spanske Araneae trak sig tilbage fra holdet har Kottenx haft taget over. Millenium sluttede sidst i LCS EU, med kun 9 sejre og hele 19 tabte.

Det kan betyde at de skal op med et af de stærkeste amatørhold, Ninjas In Pyjamas, som har tre tidligere VM-deltagere på holdkortet.

Grunden til at Millenium ikke har brugt Santorin før, er på grund af RIOTs regel om at en spiller skal være minimum 17 år før han må deltage i den mest prestigefyldte turnering i Leauge of Legends. Santorin har tidligere præsteret til Dreamhack Winter 2013, hvor han kom på en tredjeplads med sit tidligere hold Intellectual Playground.

Derudover har Santorin vundet flere Go4LoL i sin karriere, ligesom han også har rendt med sejren i Trust LoL Challenge.
I den nyere tid har han et opgør at gøre med SK-Gaming hvor SK har slået hans hold ud til både Dreamhack og WePlay LoL Invitational.

Hvis vi skal sammenligne hans spillestil med den tidligere profil Araneae er de begge to erfarne Lee Sin spillere, hvilket kan falde i god smag hos holdet.

Det nye Millenium kan derfor komme til at bestå af:

  • Kevin ‘Kev1n’ Rubiszewski
  • Lucas ‘Santorin’ Tao Kilmer Larsen
  • Adrian ‘kerp’ Wetekam
  • Jakub ‘Creaton’ Grzegorzewski
  • Alexander ‘Jree’ Bergstrom