Genja trækker sig tilbage

RYGTE: Genja trækker sig tilbage

Et nyt rygte er blevet opsnappet af det store mediehus Cadred.org, hvor det lyder at Genja trækker sig tilbage.

Genja trækker sig tilbage

Nyheden kommer noget tid efter at de selv offentliggjorte en nyhed hvor de beskrev at Gambit Gamings eget problem var manglen på nyt blod. Dengang skrev de:

“Our biggest problem right now is an underwhelming team synergy that stems from poor shot calling and lack of coordination between lanes and our jungler”

En af grundene til at han skulle trække sig tilbage var at han synes det nye format, med 2 kampe om ugen, er for udmattende.

Genja har gennem hele sit karriere overrasket med mange udsædvanlige valg af champions og items. Blandt andet opfandt han AD Kennen og har gjort Wriggle’s Lantern kendt på ADCarrys.

Genja har spillet sammen med sit hold siden pre-season 2 hvor han startede med at spille med de to tidligere Gambit-medlemmer Alex Ich og Darien.

Gambit Gaming er i fuld gang med forberedelserne til nedrykningskampene. Skulle de tabe disse vil hele holdet ryge ud og højst sandsynligt komme til at spille i det russiske mesterskab, hvilket vil være et stort fald i niveau. Det er stadig udvist hvem de vil komme op imod.

Som erstatning er den danske AD Carry Krislund blevet spået til at overtage hans plads.