Hotshot i interview

RYGTE: Er Seraph på vej ud af CLG?

Det er kommet frem at Seraph, den nuværende koreanske toplaner for det amerikanske tophold Counter Logic Gaming, muligvis er på vej ud af klubben.

Seraph på vej ud af CLG

Da Seraph oprindeligt kom til CLG fik han hurtig fat i en Twitch konto som han kaldte ‘CLG Seraph’. Det er nu væk. Rygterne løber hurtigt på det voksende Reddit-fællesskab, og det fik da også sin egen tråd inde på et subreddit dedikeret til CLG.

Der var deres analytiker, Zikzlol, dog hurtig inde og afvise sagen ved at sige at det ingenting var – Men det er en taktik de har brugt før.

Dengang var det deres supportspiller Gleeb der skulle ‘på en tur hjem til sine forældre’ – Han tog dog også til sine forældre men han vendte aldrig tilbage til CLGs gaminghus.

Der er dog også tydelige tegn der modbeviser ovenstående. Har man været inde på Seraphs stream i løbet af dagen har man kunne se at han har spillet sammen med Dexter. Ligeledes har man hørt flere af spillerne grine og nyde dagen igennem.

CLGs egne fans har skreget på forandringer efter at de tabte til Curse Gaming i en Bo5 i weekenden. Taber CLG i næste uge til PAX kan det meget vel ske at holdet har mulighed for at ryge ud af LCS.