Qihuang levere de første studenter

Det er tidligere blevet annonceret at der ville komme en træningslejr over flere måneder i Kina. Programmet blev kaldt Seven Huang Gaming Sports (Skolenavn: Qihuang), og de har i den sidste uge leveret studenterne. Træningslejren tog i alt 1 til to måneder.

Selve træningslejren var baseret i Shanghai og sponsoreret af organisationen KeaHoarl eSports. Selve ansøgningerne til træningslejren blev åbnet d. 7 april. De modtog omkring de 7.000 ansøgninger før de begyndte at afholde deres tryouts.

Optagelsen ville ikke koste spillerne noget, ligesom at alt var betalt i tilfælde af optagelse. Der var udover gaming også fokus på sund kost, da alle spillerne der blev optaget i programmet fik deres egen kostplan.

Tryoutsne var en blanding af 5n5 kampe og det individuelle niveau på de enkelte spillere. Der var løbende en del professionelle trænere og lign. som så på mens kampene blev spillet. Da alle var blevet testet havde de i alt 15 spillere der blev optaget.

Det var som nævnt ovenover professionelle trænere som var hyret til at træne de nye studenter – Det var dog ikke kun League of Legends der blev undervist i, men også den psykiske del af gaming, professionalisme, attitude, teamwork og generelt omkring arbejdet bag scenen.

Ligeledes blev der holdt nøje øje med den statistiske del af deres præsentationer så man altid kunne se hvilke store problemer spillerne stod overfor.

Man havde i undervisningen taget Korea som et forbillede og set på hvilken erfaring de har haft.

Da spillerne var færdige med træningslejren fik de ligeledes et diplom med sig og dokumentation på at de har haft deltaget i træningslejren. I dokumentationen kunne man finde en statistik over hver spillers bedste champion, stats, stærke og svage sider samt meget mere.

Der er allerede en student fra træningslejren som har fået et nyt job – Det er spilleren Q der er snak om som er blevet rekrutteret som reservespiller for den store kinesiske organisation World Elite.

Rekrutteringen af Q har dog skabt rygter om at der skulle have fundet bestikkelse sted, således at de kunne skrive på CV’et at de har sendt en spiller afsted til et professionelt hold.

“This is interesting…but the cynic in me wonders whether this is really because the guy is talented, or it’s some sort of backroom deal where WE picks up one player (and a lot of behind-the-scenes bribe money) to help raise Qihuang’s (the training camp) profile.

Then WE puts him on the bench as a sub and never plays him, but Qihuang gets to forever say “we send players to top teams like WE” and applications skyrocket, as does tuition.”

Kilde:

http://www.paravine.com/we-recruits-q/