Pobelter bliver fuldtid i EG

Pobelter har netop overstået sine eksamer – Dette betyder at han vil begynde at spille på fuldtid hos sit job i Evil Geniuses.

Pobelter har i den seneste sæson kun spillet deltid i EG grunden hans eksamen. Dette har også medført at han ikke har kunne flytte ind i gaminghuset sammen med resten af holdet over længere perioder. EG havde i sidste sæson en svær tid hvor de blev nød til at kæmpe om overlevelse i nedrykningskampen – En kamp som de vandt.

Pobelter er en af de yngste professionelle spillere og har tidligere været indblandet i Team Curse – Her blev han dog hurtigt rykket til deres akademihold som en af de største talenter der er set.

Han vandt tilbage i 2011 Newegg Summer Wanfest netop sammen med Team Curse, hvor de slog Team Solo Mid med 2-0 i finalen. Det er dog ikke den eneste sejr han har haft, da han også har vundet CLG Premier Series. Derudover følger der en række 2. og 3. pladser i forskellige turneringer.

I LCS har han klaret sig godt med Gragas, med tre sejre uden nederlag. Det er den eneste champion som han har en god positiv score med.

Snoopeh, holdets kaptajn har skrevet følgende på de sociale medier i anledningen:

“Young Eugene finally graduated!

Went to cheer him on as he got his diploma, means he can move in with us soon!”

Om skiftet fra deltid til fuldtid kommer til at have nogen positiv indflydelse hos Evil Geniuses kan vi godt vente og se med. De skal op imod CompLexity Gaming, som blandt andet tæller israelitten Brokenshard. nu på lørdag.